Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou italské komedie režiséra Marca Pontiho je mladý messenger Dante (Libero De Rienzo), který se vydává na cestu z Turína do Barcelony. Předtím si ale vypůjčí značnou sumu od místního podsvětí. Kvůli nešťastné lásce se domů nechce už nikdy vrátit a tudíž ani nehodlá vrátit půjčené peníze. Nina (Vanessa Incontradaová) je španělská letuška, která tráví život v oblacích, a i ona se rozhodne, že zásadně změní svůj život. Byla totiž dlouho zasnoubena s mužem, o němž zjistila, že ho vlastně vůbec nezná. Řízením osudu se dvojice setká, zamiluje se do sebe, jenže život není jen o lásce. Gangsteři chtějí zpět své peníze, o něž Dante přišel, a on spolu s přáteli musí vymyslet plán, jak z prekérní situace bez úhony vybruslit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera i herecké výkony, ale občas mi to přišlo přepísknutý, a to, co mělo být vtipné, mně přišlo divné ("vedle mě leží nějaký chlap!" - "klid, zlato, už tři roky s ním chodíš" - jako vyprávěný vtip dobré, jako inscenovaná historka prostě divné). ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Toto dílko je docela zábavné, hlavně pro lidi, kteří znají trošku víc italy a španěly. Pro průměrného čecha to bude jen průměrná a možná dost neobvyklá komedie. Takže mé postřehy ve stručnosti: rodilá španělka Vanessa Incontrada je nádherná a je ozdobou toho filmu, ital Libero De Rienzo, který hraje hlavní postavu je taky zajímavý týpek, nejde zapomenout na Kabira Bediho (my starší ho pamatujeme jako Sandokana) a ten zbytek taky slušná parta. Celkově zajímavá zápletka, vyvážené výkony, dobré gagy. Mně to zkrátka sedlo. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to trochu nadhodnotil, ale tento film si to zaslouží. Je svižný, vše podbarvuje výborná hudba, má originální zápletku a k tomu celou plejádu sympatických herců, v čele s hlavním hrdinou a jeho krásnou spolunocležnicí. Opravdu moc příjemný snímek a rád si ho dám někdy znovu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama