Reklama

Reklama

Tři mušketýři

  • Česko Tři mušketýři: Mickey, Donald a Goofy (více)

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Mickey, Donald a Goofy jsou pouze bezvýznamnými pomocníky, ale sní o kariéře pravých mušketýrů. Život se jim úplně změní ve chvíli, kdy jednonohý kapitán mušketýrů Pete připravuje strašné spiknutí. Chce odstranit princeznu Minnii, jedinou myš v království, která mu stojí v cestě k trůnu. A aby měl ulehčenou práci, udělá z našich přátel princezniny stráže. Jenže Mickey, Donald a Goofy nejsou zrovna příkladem neohrožených hrdinů, ale spojí své síly a připraví Petovi nemilé překvapení. Jinak to ani nemůže dopadnout, když jeden bojuje za všechny a všichni z jednoho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Řekněme že to není až zas tak dokonalý filmík, ale taky řekněme, že znám jednu nejmenovanou čtyřletou osobu, která bez tohoto filmu nedá ani ránu. Já kdybych to hodnotila za sebe, nedala bych tomuhle filmu víc jak hvězdičku, protože kraví verze Carmen má sice možná něco do sebe, ale přeci jen to není zrovna můj šálek čaje. Ale jelikož musím uznat že tenhle film je mého malého brášky skoro nejoblíbenější ze všech, nemám to srdce, a snad ani to právo soudit to takto urážlivě. Když vidíte malé děti jak hltají dětské filmy, mám takový pocit že by se to mělo hodnotit podle nich, protože jim byli tyto příběhy určeny, a ne nám, cynickým a znechuceným post infansům. Pro nás jsou tu všichni ty superhrdinové, a všechny ty pseudointelektuální dramata, a samozřejmě přeslazené romantické komedie plné umělé dokonalosti a sentimentality. Ale zpět k filmu, tohle je srandička přesně pro intelektuální úroveň mého malého brášky, a tak to má být. Víc nic. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Překrásná pohádka, měla jsem ji jako dítě ještě na kazetě a milovala jsem ji! Nádherné pojetí tří mušketýrů, které se originálu zas tak nedrží, ale to ani nikdo přeci nečekal. Každé dítko bude z této pohádky nadšeno, každá postava je originální, příběh dává smysl a je opravdu hezký. Český dabing opět nezklamal, naopak i  předčil očekávání. No a písně? Ty se tam skvěle hodí, chytlavé a hezky nazpívané. Pohádku urofte doporučuji, tohle se Disney povedlo! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je strašně blbý a strašně slabý, ale pak jsou tu ty písně, které si můžete vyslechnout, a ty se prostě povedly. Jasně, jsou převzaté a předělané, ale stejně tam sedí. Pak mám také rád disneyovskou animaci, ta mi jednoduše sedí a v tomhle se mi prostě líbila. I tak to ale tenhle relativně krátký animák nedotáhne dál než na průměr. Dějově je to takové zbytečně překombinované a nakonec vlastně o ničem. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, nic přelomového to nebylo. Ale na druhou stranu je tady na nějaké (příjemná věc) hodině shrnuto všechno, co tak Dumas zamýšlel ostatním předat. Navíc je to veselé, zábavné a jsou v tom hezké klasické melodie. Přínos je samozřejmě diskutabilní, ale na jednorázové pobavení je to optimální. 70% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

To, že Disney přestane kreslit filmy starým způsobem je podle mě to nejhorší rozhodnutí v jejich historii, protože žádný 3D postavičky prostě tak příjemný a roztomilý být nedokážou (to je vidět na všech těch posledních filmech jako Madagaskar, kde zvířata vypadají spíš jak zlej sen). Navíc si nedovedu představit některou z těchto postaviček trojrozměrnou. To je jako trojrozměrnej Homer, kterej byl věru strašnej. Tím pádem pravděpodobně se už s nimi spíš nesetkáme. Co se týká tohoto filmu, je to zábavná vzpomínka na dobu, kdy nedělali desítky projektů určený pro nejmenší diváky a navíc jen na video. Děj je moc infantilní a plytkej a neoriginální, postavy nejsou nijak propracovaný a Dumase se to nedrží vůbec nijak. Nejvíc mě rozesmálo, když kolem Mont Saint Michel bylo tolik vody (a cesta od něj trvala do Paříže pár hodin na jednom koni), že do ní házeli svázaný nepohodlný lidi. Ve skutečnosti by se tam člověk utopil v pohyblivých píscích. Ale i přesto všecko je to zábavná pohádka, klidná jenoduchá oddechovka na víkendová odpoledne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama