Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na počátku všeho je přepadení klenotnictví, které provedou milenci Ned a Jude. Zmocní se sice diamantů v hodnotě přesahující 250.000 dolarů, za sebou však nechají na podlaze klenotnictví tři mrtvé. Během útěku z místa činu je Ned chycen, když ho bezohledná Jude zradí a vystrčí z auta. Přísahá proradné milence pomstu a když se mu po čase podaří uprchnout, začne po zrádné femme fatale pátrat. Vydává se na dlouhou pouť, která však probíhá zcela jinak než čekal. To když cestou udělá chybu a zastaví stopařce. Bec se totiž překvapenému Nedovi nejen svěří s tím jak ji pohlavně zneužíval její opilecký otec, ale vzápětí na něj vytáhne zbraň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů o cestě za pomstou. První půlka je dost o ničem, pak se to začne různě zamotávat a neni moc jasný, kdo s kym a proti komu. Nakonec se všichni tak nějak nazvájem pozabijej a se zdravou kůží z toho vyvázne akorát ta afroameričanka, která hrála kámošku Alicie Silverstone v Praštěný holce. Nenadchne, neurazí, stačilo vidět jednou. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divný zmätený film. Pár vykradne banku a hneď na začiatku ona jeho vyhodí z auta a nechá napospas policajtom. Potom ju hodinu naháňa, že vraj s úmyslom ju zabiť, ale ten blbec ju stále miluje, takže sa poslednú tretinu neustále naťahujú a naťahujú až to na konci konečne všetko vybuchne na jednej starej opustenej benzínke. Výsledkom je nudný film s otravnými postavami. David Caruso tu má otrasný účes. Kelly Lynch je síce sexy, ale od prvej scény totálna mrcha a ja by som ju behom filmu minimálne desaťkrát zabil, ale ten blbec nie. Film síce vznikol v zlatej ére Tarantinoviek, ale v žiadnom ohľade na ne nemá. 4/10. ()

ic 

všechny recenze uživatele

187 film stejného ražení... měli by pro ně udělat nový žánr, protože takovýchto stejných je opravdu hodně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama