Reklama

Reklama

Alien Zone

  • USA Five Faces of Terror (více)

Obsahy(1)

Hlavný hrdina sa počas hľadania cesty späť do hotela stratí a unesie ho majiteľ pohrebného ústavu. Ten mu postupne ukazuje štyroch nedávno zosnulých ľudí a začne s rozprávaním, prečo každá z týchto osôb skončila ako obyvateľ jednej z jeho rakiev. (matriosa)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabulinká antológia, ktorá sa nemá naozaj čím pochváliť. Ešte, že to má len niečo cez hodinku, pretože ďalšiu prípadnú poviedku, ak by bola v podobnom móde a rytme ako tie predchádzajúce, by som už asi nezvládol. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Potíž s povídkovými filmy tohoto druhu, bývá často jejich nevyváženost a nevyhnul se tomu ani tento. První dva příběhy mně vůbec nebavily. U prvního s protivnou učitelkou jsem se nemohl zbavit dojmu, že jsem to viděl někde jinde daleko lépe zpracované a druhá část s úchylným fotografem, to byla hlavně trapnost a nevyužitý potenciál. Jenže jak se film přehoupne přes polovičku, nabídne netradiční příběh o detektivech, zpočátku tak přátelsky naladěných... a v poslední části má jeden chlápek prostě den blbec. Celé je to nenuceně pospojované linkou vyprávějícího hrobníka, který teprve nabídne závěrečné finále... Rozjezd byl tedy hodně rozpačitý, ale nakonec se to povedlo. ()

Reklama

Reklama