Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva dlouholetí miláčci amerického publika, herci Burt Lancaster a Kirk Dougles , se sešli při natáčení dobrodružné komedie o dvou lupičích ve výslužbě, kteří předvedou celému světu, že ještě zdaleka nepatří do starého železa. Dva kdysi věhlasní vlakoví lupiči Harry Doyle a Archie Long strávili ve vězení před třicet let. Teď jsou konečně na svobodě a zjišťují, že technika i životní styl se za tu dobu hodně proměnily. Mají zatraceně co dohánět, aby s 80. lety neztratili krok. Jenže tihle dva pánové jsou opravdová klasa, takže začnou plánovat největší vlakovou loupež svého života. Na to ovšem potřebují spolehlivé parťáky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Milá dvojka v začínající nepříliš jim nakloněné době. Pánové velkých rolí již v tak nízkých filmech, přesto však krásných právě díky nim. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Tak Kirka s Burtem můžu vždycky. Pospolu je to ovšem ještě lepší. Jako komedie přinejmenším "dostatečné". Dále bychom zde našli trochu nesentimentální nostalgie po starých dobrých časech zlodějských - je jen škoda, že při tomto filmu se člověku stýská i po těch starých dobrých časech hereckých. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Komedie, která příliš humoru nenabízí, zaujme jen hereckým obsazením. Burt Lancaster a Kirk Douglas jsou herecky ve formě i ve vysokém věku. Škoda, že scénář i zpracování je zcela průměrné. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama