Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zmizlo 10 miliónov dolárov v drogách a všetci upodozrievajú kórejského policajta Kang Sung-jooa, lebo prišiel na miesto havárie ako prvý. Peniaze však ukradla partia dílerov, ktorí obchodovali s mafiou, ale podrazili ich. Mafiáni chcú peniaze späť a je im jedno, kto ich ukradol. Do špinavej hry sú zapletení aj Kangovi kolegovia, lenže on nevie kto z nich. V očistení jeho mena mu pomáha Yu-yin, spolubývajúca jedného z dílerov, ktorá má vízie do krátkej budúcnosti a dokáže vidieť, čo sa stane v nasledujúcich okamihoch... Vo filme nechýbajú rýchle naháňačky áut, bojové scény a mystická atmosféra, tiahnuca sa celým príbehom. (badygorila)

(více)

Recenze (22)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eun-Jeong Kim, Eun-shil Kim .. Úžasný film! Tentokrát mně po delší době posadila jihokorejská kinematografie, jak se říká, na prdel! Zápletka je v úvodu nastíněna velice mlhavě a od samého začátku musíte hodně přemýšlet a udržovat pozornost. Děj proto nebudu nijak rozebírat, jen nastíním, že se jedná o špičkové krimi a obsahuje ingredience jako jsou podivné počasí, dopravní nehody, ukradené drogy, mladí dealeři, mafiáni, „dvojí“ detektivní pátrání, k tomu nezúčastněná svědkyně a celé je to v extra mysteriózním hávu se spoustou deja vu záchvěvů ... na co slova, stejně se to nedá popsat! Celý snímek má perfektní hi-tech dreams atmosféru. A k tomu připočítejte parádní zpracování. Výtečná režie je doplněna úchvatnou kamerou a vše doladěné k oné dokonalosti přesným hudebním doprovodem. Herecké výkony jsou neméně přesné. Opět jeden ze snímků, kde nevítězí forma nad obsahem či naopak, ale obě složky jdou ruku v ruce a vytvářejí jedinečný zážitek! 100%. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Začátek byl takový pomalejší, ale začínal se rozvíjet celkem slibně příběh. Střed měl pořádné grády, občas jsem nevěděl kde mi hlava stojí, bohužel konec byl celkem lehce čitelný a věděl jsem co se stane. Avšak stále mi ty 2/3 filmy vystačily na 4 hvězdy. Hudba byla velice dobrá a hodila se. Příběh byl spíše krimi, než akce a i když podobná zápletka byla ve více filmech, tady se do poslední chvíle nevědělo, kdo vlastně. 75% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý mierne mysteriózne ladený kriminálny thriller. Má dosť dobrý príbeh o policajtovi, ktorý sa dozvie o krádeži veľkého množstva drog, za čo môže skupina drogových dílerov a tak sa snaži tento prípad vyriešiť, pričom sa spojí s rozhlasovou moderátorkou, ktorá jedného dílera pozná. Ale čakajú ich aj mnohé problémy, policajt je nespravodlivo obvinený, kvôli čomu musí dokázať svoju nevinu a navyše moderátorku celý deň sprevádza silný pocit, že ho už zažila a tak si spomína na mnohé situácie, ktorým sa snaží predísť. Spracovanie je celkom slušné, ale dalo sa z toho získať aj viac. Dej už od začiatku pôsobí dosť prepracovane, je tu množstvo rôznych prvkov a menších postáv, takže aj keď to nie je práve film, pri ktorom by bolo treba intenzívne premýšľať, minimálne dávať pozor je potrebné, takže tu je na čo pozerať, ale aj tak som mal väčšinu času pocit, že tomu ešte niečo chýba, aj takto je to dosť dobré, ani na chvíľu som sa nenudil a je tu plno zaujímavých situácií, ale chýba tomu väčší náboj, obava o postavy a podobne, tieto prvky sú na nižšej úrovni, než by bolo vhodné. Ale v poslednej tretine sa už aj toto vylepší a z celého filmu mi už sadla najviac. No tá mysteriózna rovina sa mohla doladiť trochu lepšie, väčšinu času pôsobí zaujímavo, ale na konci som mal pocit, že keby z filmu zmizla, nič zlé by sa nestalo. Čo sa týka akcie, je jej priemerné množstvo, súboje, prípadne nejaká tá streľba sú skôr len také menej výrazné, ale zase mi sadli rôzne naháňačky, ktoré aj zaberajú hlavnú časť akcie. Herecké obsadenie nie je zlé, ale ani ničím výnimočné, hlavné duo Ko Soo a Song Ji-Hyo je síce dostatočne sympatické, aby som im fandil, ale chýba im charizma, aby to celé plnohodnotne utiahli, takže občas cítiť, že za ideálom zaostávajú. A mimo záporáka už nikto nemá viac priestoru. Réžia a technická stránka sú v rámci takého neškodného akčného filmu úplne ideálne, aj keď tých pár digitálnych efektov to trochu narušuje, ale z tohto kľudne mohol byť aj taký drsnejší kriminálny thriller, takže ma aj mierne mrzí, že si nevybrali tento smer. Takže aj keď potenciál tohto filmu bol predsa len väčší, slušne mi sadlo aj toto, dobrý film, ktorý stojí za pozornosť. 74% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a povedený film, perfektní vizuální stránka, akční scény, má to skutečně drajv, děj ubíhá rychle, občas je komplikovaný a struktura příběhu lehce zmatená. Ale přesto se směs žánrů povedla dokonale, jen ji občas sráží k zemi některá klišé, která jsou až příliš okatá, naštěstí jde tak o dva tři momenty. Zaujal mě Soo Go v roli detektiva Kang Sung -jooa, má vskutku charisma a film táhne svým výkonem, byť stejným dílem vyniká herečka Song Ji-hyo v roli Yu-yin na které leží podstatná část příběhu. Nakonec dávám za pět , tohle má potenciál minimálně na jednu reprízu, navíc parádní forma má korespondující protějšek v obsahu a dokonce ve stejné váhové kategorii, což není časté. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně poutavé, originální a zajímavé. To většině filmů chybí a proto pouze dokáži tiše zatleskat a pogratulovat. Ne všechno ve filmu je dokonalé, ale to film nahrazuje agresivitou a vizuálními kouzly. Pro méně zdatné "rozeznávače šikmookých obličejů" může být vše chvílemi hodně chaotické, ale jak se v jednu chvíli dostanete na tu správnou vlnu už z ní neseskočíte. Něco k plnému hodnocení chybí, ale to by nikoho nemělo odradit, protože jde o ojedinělou cestu po korejských ulicích spolu se sympatickým policistou a ženou, co pouze čte počasí ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama