Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených států je úlohou tajné služby, jejímž členem je i agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Při jedné akci, je však prezident (Jack Scalia) postřelen a později svým zraněním podlehne. Thomas se rozhodne svoje svědomí umlčet alkoholem. Navštíví ho však novinářka Kate Crawford (Angie Harmon), které na vraždě něco nesedí. Společně se s Alexem rozhodnou zjistit, kdo za atentátem stojí. Někdo má však zájem, aby pravda zůstala nadále skrytá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Film na mne působil dojmem, jakoby se někdo chtěl pokusit o rafinovaný thriller se spoustou intrik a překvapivým závěrem. Ve výsledku mi to ovšem přišlo poměrně laciné a zbytečně těžkopádné. Snad jen ten závěr byl na přijatelné úrovni, což ovšem nevytrhne předchozích 90 minut béčkového scénáře. Trochu to zachraňuje obstojné herecké obsazení. Celkově velmi průměrný (a rychle zapomenutelný) snímek, ale pro jednou se (jakožto nenáročná podívaná při přípravě večeře) vidět dal. 50% ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

trosku mi vrta hlavou, ako moze taky dobry herec akym je gooding jr. hrat v poslednych rokoch v B-ckovych debilinach... no ale k filmu: mal som pocit, ze sledujem dalsiu kravinu a la seagal a nemylil som sa. pribeh jednoduchy a plny logickych chyb, zle herecke vykony a o vyprave ani nehovorim. a preco vlastne tie 2*? no tie klavirne useky ma dostali. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost tvářící se jako hollywoodský akční trhák. Akcemi zde byly jen bouračky aut a trochu střílení kolem, rozmotávání atentátu není vůbec tajemné a napínavé a konec, ten se mi vůbec nelíbil. Novinářka, co je neskutečně otravná a přitom ji každý snáší s naprostým klidem, nechá si ji vlézt do kanclu, člunu, domu a nic se neděje. Každému je navíc jedno, že kam tahle novinářka vleze, tam se vraždí. Nikdo se nebojí. Hlavní hrdina se chová jak blbec a ne jako hrdina. No prostě "srágora" film s výborným hereckým obsazením, které je neviužito. 42% hvězdiček ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (38 bodov zo 100) Kolko uz takychto filmov sme uz videli, teorie o konspiracných sprisahaniach tajnych organizacii v USA proti vlade, alebo prezidentovi. Asi je uz toho dost a tento film sa da zaradit medzi ostatne ktore z jeho branže. Cize len samam prazdna akcia, v ktorej sa samozrejme nic nestane hlavnym hrdinom a vzdy na konci zvitazia a vsetko vyriesia. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně v roce 2005 promítán v kinech, avšak po jeho převzetí společností Sony byl distribuován přímo na DVD. (Terva)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává ve Washingtonu, natáčení probíhalo v nedalekém městě Spokane. V hlavním městě USA byly pořízeny jen letecké záběry. (Terva)

Reklama

Reklama