Reklama

Reklama

Osamělý vlk

  • USA Lone Wolf

Obsahy(1)

Bojující rocková kapela a další vysokoškoláci se vyrovnávají se zkouškami a strastmi svých mladých životů a ocitají se v roli zjišťování, co přesně stojí za nedávnými vraždami o úplňku, které jsou připisovány divokým psům. (JasonCZ)

Recenze (6)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

,,Ale mladíku,teď nejste na řadě" Fuch a půl hlavy mizí v obecenstvu.Hodně přestřelená parodie na vlkodlačí hity z 80s ale čim tenhle kousek vyniká víc než ta vycpaná medvědí hlava v nočních záběrech je hodně slušný gore.Dost to sice sráží debilní příběh i když už v něm mám po letech exkluzivní díry ale ten nezapomenutelnej masakr na maškarnim plese a konec to dozajista nahradí ()

pend 

všechny recenze uživatele

V tv uváděn jako Osamělý vlk. Horror o vlkodlakovi na střední škole. K.Hartová to má vyšetřit. Speciální efekty nic moc, převážná většina filmu se odehrává v noci. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obyčejná hororvá vlkodlačina, která si nezaslouží nějak moc publikum. Film je na střední škole kde řádí vlkodlak. Film se poměrně táhne, ale vynahrazuje to poměrně slušná atmosféra, les je poměrně strašidelný, a pár lekaček se najde. Maska vlkodlaka ujde, a její účast na scéně potěší. Nicméně film nemá pro hororvého fanouška co nabídnout. A tak nám zbývá snad jen lehce nadprůměrná vlkodlačina. 60%. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama