Reklama

Reklama

Zabiják myšlenek

  • USA Mindkiller (více)
všechny plakáty
USA, 1987, 84 min

Režie:

Michael Krueger

Scénář:

Michael Krueger

Hrají:

Kevin Hart

Obsahy(1)

Osamělý knihovník najde rukopis s receptem, který obsahuje návod, jak se pomocí psychických sil může stát přitažlivým pro ženy. Když zjistí, že návod funguje, prohlubuje své telepatické schopnosti. Ovšem ty se brzy začnou vymykat jeho kontrole. (Holina)

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mindkiller by nebyl tak špatnej, kdyby se téměř celou hodinu nezdráhal k nějaké hororovější akci. Závěrečných dvacet minut totiž nabídne jak slušné "pulzující" masky, tak oslizlé elektronické loutky. Škoda, že na ně nedošlo dřív. (40%) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Co se mě týče tak na mě Mindkiller zapůsobily hlavně efekty,ty byly špičkové a někdo si na filmu hodně mákl,ikdyž se jednalo až o tak velké béčko. Samotný film ve mě vzbudil strach a napětí,tak si ode mě vysloužil tři hvězdičky. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek jsem viděl před mnoha lety na OK3. Až dneska se mi podařilo tento béčkový skvost znovu dohledat. Ano je to scheizze, ale tenkrát jsem z toho nespal. I tak bych ale asi volil průměr, poněvadž jak již uvedl LION - na svou dobu to má vynikající triky, hlavní monstrum je vynikající, atmosféra.. inu osmdesátková. Možno shlédnout na části zde http://hororblog.cz/mind-killer-1987/ ()

Reklama

Reklama