Reklama

Reklama

Chicken from Outer Space, The

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1995, 8 min

Obsahy(1)

Pes Courage žije na farmě s farmářem a jeho ženou Muriel. Jednou Courage vidí přilétat létající talíř, z kterého vystupuje mimozemská slepice s rudě žhnoucíma očima. Chce nejdříve ovládnout tuto farmu a později i celý svět pomocí zmutovaných vajec, která dokážou proměnit člověka v agresivní slepici. Jedno z těchto vajec vzala Muriel k přípravě snídaně pro svého muže. Dokáže Courage zastavit slepici a zabránit katastrofě? (masw)

(více)

Recenze (4)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zajímavá animace a šílený příběh - tak by se dal tento počin snadno definovat. Pes který vypadá jako hodně, hooodně dlouho přesluhující vypelichaná podnožka, slepičí terminátor, vajíčka napadená neštovicemi a člověk mutující v obřího ptáka - co si přát víc? Inteligenci, možná... 55% ()

masw 

všechny recenze uživatele

Konečně! Tenhle krátký animáč jsem sháněl už dlouho, nedávno jsem si vzpomněl na to jak jsem ho jako malý viděl na Cartoon Network někdy na konci devadesátých. Strašně jsem ho chtěl vidět, ale neznal jsem název, teď jsem si ho konečně znovu připomněl po prohledání čsfd a internetu. Snímek mě v dětství ovlivnil a je pro mě milníkem, protože právě v té době se mi zalíbil žánr horor. Děkuji Astro! ()

Lofrod 

všechny recenze uživatele

Cudujem sa producentom, ze vobec takuto rozpravku dali na detsky kanal, videl som to asi ked som mal 7 rokov, nocne mory som mal este tyzden. Tento zazitok umocnoval aj fakt, ze vedla postele som mal akvarko s mysami ()

Reklama

Reklama