Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Ben Archer žije spokojeným životem se svou matkou. Od chvíle, kdy je před lety opustil otec, se považuje za jejího ochránce, pomocníka a kamaráda. Odmítá připustit, že by se do jejich života vetřel někdo další. Navzdory jeho nesouhlasu se matka začne scházet s okresním prokurátorem Jackem Sturgesem a jejich vztah časem přeroste ve vážnou známost a zásnuby. Tvrdohlavý Ben však možnost nového manželství své matky odmítá a v obavách, že po otci přijde také o matčinu pozornost, se rozhodne udělat všechno pro to, aby Jack jednou provždy zmizel z jejich života. Donutí Jacka, aby se společně s ním zúčastnil skautského tábora, který zahrnuje snad všechny aktivity, které spolu mohou provozovat otec a syn. Věci však nejdou tak úplně, jak si Ben naplánoval, a Jack se ukáže být mnohem obtížnějším oříškem, než čekal. (TV Nova)

(více)

Recenze (24)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Předem musím předeslat, že mám velice rád Chevyho Chase, ale na tomhle disneyovském 'díle' skutečně není co chválit. Je to rodinná komedie, což už je samo o sobě docela varovné, zvláště pokud znáte filmy jako 'Beethoven' nebo otřesnou sérii s Ernestem. Jenže tohle je snad ještě horší, protože tady se plýtvá talentem Chevyho Chase a marný není kupodivu ani představitel 'dítěte', Jonathan Taylor Thomas (Randy z 'Kutila Tima'). Režie nestojí za řeč, ale hlavním problémem je scénář (jako už tradičně u Disneyovských filmů - vzpomeňte na 'Můj táta je duch', 'Lhář, lhář' nebo 'Pan Magor'). Sám bych napsal lepší třeba na koleně v tramvaji. Herci nemají co hrát, slovo 'komedie' se s tím filmem vůbec nedá spojovat a celé je to navíc rádoby dojemné. V několika okamžicích (Chaseovo neposlušné lehátko, neúspěšný pokus připravit snídani) už to vypadá, že se to konečně rozjede a uvidíme Chevyho v typické, griswaldovské sérii trapasů, ale ten dojem trvá vždycky maximálně pět vteřin. Každý, byť jen chabý pokus o humor je zardoušen hned v zárodku a Chaseovi tedy nedává příležitost jakkoli komicky se projevit. 30% ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte na to, že uvidíte v akci Clarka Griswolda :), pak budete zklamáni. Pokud chcete zaplnit čas u televize klidnou "pohádkou pro dospělé", pak se není čeho bát. Průměrný film o náhradě otce v neúplné rodině, který není komedií v pravém slova smyslu. Profrčí hlavou a zítra o něm nevíte. Ale neublíží. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, která tasí především laskavý a klidný humor, šetří trapnými gagy Chevyho Chase a těží z osobitosti Taylora Thomase, který předvádí svůj standardní výkon z Kutila Tima. Táta jak má být je odpočinkový film, který proběhne, nenadchne, ale přesto neurazí a tu a tam vyloudí příjemný úsměv na tváři. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u komedie nepobavil tak jako u této. Nechápu nízké hodnocení filmu, ale bude to asi tím, že jsem i skaut a jedno z mých hobby je indiánština. Výborný výkon J. T. Tomase v hlavní roli Bena i chlapců z klubu,a ještě zvláště také jednoho otce mima. Typická je Benova hláška - je mi jedenáct a holky nesnáším - klukovská parta a přátelství se zakřiknutým chlapcem je mu nakonec nade vše a pozná, co je v životě to nejdůležitější. Opravdu prima zábava pro celou rodinu a tak dávám plný počet bodů ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nevyrovnany film. Spracovanim to je klasicky rodinný film o zblizovani dietata s nevlastnym otcom. Tato linia funguje prakvapivo na jednotku. Chevy Chase tu hra normalnu postavu a nie toho svojho klasickeho nemotoru. Co sa do vyznenia filmu dobre hodi. Jonathan Taylor Thomas ako jeho nevlastny syn, ktory sa ho chce za kazdu cenu zbavit je rovnako zabavny ako za svojich slavnych cias v seriali Kutil Tim. Problem je, ze vsetky ostatne linie su bud priemerne alebo dokonca podpriemerne zabavne. Postava matky, ktoru hra Farrah Fawcett je uplne nevyuzita. Linia s pomstou mafianov v zavere mala potencial pre nejake zabavne sceny v style ako ked Kevin zo serie Sam doma vo filnale terorizoval zlodejske duo. Ale tu vysla uplne na zmar. Postavy dalsich otcov v indialnskom oddiely tiez prilis zabavne nie su. WTF mim, ktory nerozprava? Nastastie George Wendt funguje aspon vo chvilach, ked ma Chevymu poradit. Takze vysledkom je rodinny film, ktory funguje vo chvilach, ked sa vas snazi poucit, ale v komedialnych scenach väcsinou nudi. Ale kedze mam slabost pre ustrednu dvojicu hercov a som rad, ze som tento film konecne videl, tak tentoraz priemerné hodnotenie zaokruhlim smerom nahor. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama