Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kontrolór leteckej dopravy prežíva v poslednej dobe jeden horor za druhým. Zamestnanie ho priviedlo na pokraj nervového zrútenia, milovaná partnerka od neho odišla a ktosi ho práve postriekal zeleným slizom. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Letištní kontrolor Max Fielder (Chevy Chase) nezažívá nejlepší období svého života. Nic se mu nedaří, od autorádia, které likviduje jeho oblíbenou kazetu, až po přítelkyni, jež dá jejich vztahu vale. Brzy se mu ale naskytne nečekaná příležitost, jak získat nadpřirozené schopnosti a podívat se trochu razantněji na to, co by se dalo s jeho životem provést... Chevy Chase na tento film zřejmě nevzpomíná nejlépe, neboť byl při natáčení málem zabit elektrickým proudem. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii je asi tak 2,5 vtipu. Spíš mi to přišlo jako nějaké drama říznuté prvky sci-fi a hororu. Každopádně na Chevyho Chase slabota jako hrom. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když ono to opravdu není vtipné. Původní nápad s parodií na superschopnosti superhrdiny vtěleného do nasraného kontrolora byl dobrý, Chevy Chase taky nezklame, ale scénář je hovadina a vtipné scény se nepovedly. Motáme se od diskotéky přes operu až po dům na pláži. Ani kočkování Chavyho s Dabney Colemanem to nevytrhne a i podle titulu filmu je vidět, že tvůrci byli častěji bezradní než při smyslech. ()

Reklama

Reklama