Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři nezaměstnaní amatérští zloději (James Brolin, Bruce Davison, Cleavon Little a Chick Vennera), kteří nemají co ztratit, se rozhodnou riskovat vše a naplánují největší loupež svého života. S pochybným plánem ukrást pět milionů dolarů vyhoštěnému americkému drogovému králi (James Coburn) na padácích seskočí v Kolumbii. Ukáže se ale, že získat lup bude jejich nejmenší starostí - kopce jsou plné pašeráků zbraní, vojáků a banditů. V tomto akčním thrilleru plném hvězd si zahráli také Anthony Quinn, Lindsay Wagner a Ernest Borgnine. (Levné knihy)

(více)

Recenze (6)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Čtveřice riskujících zlodějíčků-amatérů, kteří se džunglí probojují až k vysněné sumě 4 mil.dolarů skrze sympatického šéfa banditů Quinna, podplacenou kolumbijskou policii a drogového krále Coburna. Všichni sympatičtí a dobře hrající podávají odvážné akční výkony.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

- Jste ze CIA? - Ne, jsme na podpoře. Čtveřice nezaměstnanejch lůzrů se vydává do amazonskejch pralesů okrást drogovýho bosse. Solidní dobrodružná jízda, která si diváka získá svižným tempem, humorným nadhledem a sympatickou sestavou herců. Není to žádný umění, ale solidně odvedenej žánrovej kousek, kterej si užijou spíš starší ročníky. 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavnej a aspoň teda pro mě poměrně neznámej osmdesátkovej film ze starou hereckou školou. A pravda, že těch nejrůznějších béčkových a některých skoro ačkových hvězdiček je tu docela dost. Pravda není to nic převratnýho nebo výjimečnýho, ale potěší, že se to nebere příliš vážně a mix humoru a akce v pozadí té dobrodružné a exotické zápletky je docela dobře vyváženej. Za mě pohodových 60% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama