Reklama

Reklama

Dokonalý plán

  • Česko Smrtíci projekt (více)

Obsahy(1)

Osnovatel tohoto až ďábelského plánu je James Coburn, který do detailů promyslel akci, při níž se má navzájem pozabíjet hned několik lidí najednou. (MVanis)

Recenze (16)

A.D.1959 

všechny recenze uživatele

"Dokonalá" ukážka životnej pravdy, že mlyny Božie melú síce pomaly,ale na každého príde rad ! V živote je tomu veľmi ťažké uveriť , keď denne vidíme rôzne týpky, ako ľahko plachtia životom s pekne dlhým účtom a vrchný nie a nie prísť účtovať... Ale hlavne ťažko uveriť, že to súdruhovia pustili do kín , sedemdesiate roky to bolo dusno, ak práve máš najlepšie roky. Úplne dokonalá vec je , že to nepadá na váhu a dnešná generejšn si to chce jednoducho prežiť na vlastnej koži, TO JE ÚLET BEZ LIMITOV... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Skvelo natočený britský triler ešte starou poctivou filmárskou školou. Možno príbehovo jednoduchý až minimalistický, ale skvelý. Prvoradým je nápad, prepracovaný scenár, fungovanie hercov a budovaná atmosféra. Pochváliť musím aj hudbu - jednoduché kontrabasové tóny, ale veľmi efektné. Samozrejme, že Coburn je hlavným hereckým ťahúňom, ale musím vypichnúť aj vždy skvelého Harryho Andrewsa vo vedľajšej roli lojálneho maséra, ktorý so zápalom vykonáva svoju "prácu". Záver bol prekvapivý, po celý čas som hľadal zádrheľ v tomto dokonalom pláne, ale toto som nečakal. ()

Reklama

Javert 

všechny recenze uživatele

Rozpačité pocity převládají po zhlédnutí thrilleru, od kterého jsem vzhledem k trojici Hughes-Lynn-Coburn očekával dost. Hlavní fail je z mého pohledu nepřítomnost propracované zápletky, která stojí a padá na Coburnově plánu zlikvidovat 4 bývalé spolupracovníky. Ten je na první pohled nápaditý, ale po nějaké chvíli sledování rychle omrzí. Jediné, co snad stojí za vyzdvihnutí je tak originální (ovšem poněkud brakovitý) závěr. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Na tenhle jsem dlouho čekal, protože Cupák se nedal sehnat. Nakonec trochu zklamání, protože i když hudba a atmosféra jsou skvělé a úplně z nich ta sedmdesátková doba cáká proudem, dějově je to chabé. Ale konec leccos napraví. A protože soudruzi hodně stříhali a nový dabing obsahuje víc záběrů, musím sportovně uznat, že ani Pavel Rýmský nezní špatně, skoro se hodí víc, než lahodný Eda. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Složité hodnocení. Na jedné straně je scénář a ten je výborný. Bezskurpulózní profesor se na cestě výš k politickému korýtku potřebuje zbavit 4 společníků a tak naplánuje aby se zavraždili navzájem. Což se odehrává zejména v poslední třetině a je to završeno solidní pointou. Sice by se v tom plánu mohlo posrat milion věcí a první na co by policie přišla by bylo, že všichni mrtví před smrtí volali jemu, ale pokud se v tom nebude člověk šťourat, je to výborně napsáno. Na druhé straně je zpracování a to je typicky britské - nudné se spoustou zbytečných nezáživných scén, suché, s nevýraznými herci včetně příšerně zestárlého nezajímavého Coburna a je to až obstarožně natočené. Až má člověk pocit, že sleduje českou televizní inscenaci. Nakonec silnější 3* s tím že pokud máte rádi zajímavě vymyšlené thrilery a neodradí Vás zpracování, tak je to slušná volba. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama