Reklama

Reklama

Pettson a Fiškus

  • Švédsko Pettson och Findus - katten och gubbens år (více)

Obsahy(1)

Farmář a kocour spolu zažívají nejedno dobrodružství. Německý animovaný film (2000). Režie Albert Hanan Kaminski Další informace: Bylo, nebylo. A není to tak dávno, žil stařík jménem Pettson. Žil sám a neměl příliš rád společnost. Ale jednoho krásného dne mu sousedka přinesla krabici a v ní malé kotě. Animovaný film o farmáři Pettsonovi a jeho kocourovi Fiškusovi, který mu dělá rozpustilého a veselého společníka a zažívají spolu nejedno dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

bo.rec 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tento "seriál" jsem přišel díky kalendářům z Levných knih. Dřív jsem o něm neměl ani ponětí. Kalendáře jsem zakoupil a pak překvapivě zjistil, že tyto krásné malby jsou i pohyblivé v seriálu. Česká televize všechny díly záhy dávala na svém prvním programu a mě uchvátily. Krásné kresby, krásný humor, krásné příběhy. Jen na dabing kocoukova hlasu jsem musel přijít na chuť, ale zvykl jsem si na něj a pasuje tam. Musím podotknout, že jsem Pettsona viděl mockrát, protože náš malej obě postavy ze seriálu zbožňuje. Proto ***** ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to sledoval a pomerne nedávno sa Minimax rozhodol znovu odvisieľať všetky a časti a ja som si to našťastie všimol v programe a musím povedať že je to také dobré ako si pamätám. Film pre nového diváka vyzerá s počiatku veľmi jednoducho ale je to sranda sa na to dívať a odôvodnene na to spravili veľa pokračovaní ktoré sú v podobnom duchu a nestrácajú na deji. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Takový opravdu milý a hezký dětský film s krásnou ručně malovanou animací. Žádný překvapivý děj tady není, jsou to zkrátka takové radosti a strasti starého muže a jeho kocourka. Pátá hvězda je pro mě srdcovka, jelikož jsem s touhle povedenou dvojicí kdysi strávil nejedno slunečné prázdninové ráno. 5/5 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama