Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když špionážní agentury světa zjístí, že jejich agenti jsou likvidováni v alarmujícím měřítku, jejich vůdci napíší seznam požadavků, které musí splňovat agent, aby mohl uspět proti této krizi. Derek Flint je jediný agent splňující tyto požadavky, ale jeho starý nadřízený s ním odmítá spolupracovat, dokud to ovšem nenařídí prezident. Flint je světový nejtajnější agent, světový miláček, expert na elektroniku, delfíní mluvu a vyučuje v Moskevském baletu. Když se začnou uskutečňovat útoky na jeho osobu, Flint objeví šílené vědce, kteří chtějí převzít vládu nad světem silou, kterou umožňuje jejich stroj na zemětřesení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

whack 

všechny recenze uživatele

Odkazom na konšpiračné teórie o riadenom ovládaní klimatických zmien za účelom dosiahnutia určitých ekologických cieľov. Svetové špionážne centrum proti týmto "ekoteroristom" naverbuje superagenta Flinta, ktorý zachraňuje nukleárne zbrane, vojenskú moc a zavedený poriadok. Film najviac ubíja jeho demagogická pointa a zachraňuje parodovanie bondoviek. Stačí vidieť raz. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

James Bond je břídil. Teď tu je Flint. Derek Flint. Uhlazený a mimořádně schopný tajný agent. Má to, co Bond nikdy neměl. Zapalovač s osmdesáti dvěma funkcemi. A ví všechno. A co neví, do vteřiny se to dozví. A zatímco se Bond zmohl pouze na jednu jedinou „Bondgirl“, Flint má čtyři. Později pět. Flintgirls. A na misi nejde jen proti jednomu vědeckému šílenci, ale rovnou proti třem. Flint se vůbec od Bonda dosti liší. Je neukázněnější, nijak zvlášť vlastenecký, všelijaké vynálezy ke své práci si dodává sám, jen tak si klidně vleze do pasti, aniž by si z toho cokoliv dělal atd. atd. A co se týče bojových umění… Zkrátka ještě jednou. Bond je břídil. Ona takzvaná „Bondmánie“ byla v šedesátých letech v plném proudu, a tak by vlastně byl div, kdyby se neobjevilo něco, co by si z bondovek dělalo legraci. A objevil se Flint, který se s tím skutečně nepáře. Po dějové stránce je to spíše katastrofa, ale tady jde o legraci a to se tvůrcům povedlo. Špionážní komedie se vším všudy. Takže kdo je ve své roli větší agentský bourák? James Coburn a nebo Sean Connery? Tady není o čem přemýšlet. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejdříve bych rád zdůraznil, že jsem bondováckej maniak a že Mike Myers by zasloužil pověsit za koule do průvanu. A teď k hodnocení - James Coburn byl machr od Sedmi Statečných až po Odplatu, tuhle parodii na Bonda nevyjímaje. Flint byl, přiznejme si to, trochu samolibější než Conneryho Bond, měl neuvěřitelnější vynálezy, víc a troufám si říct, že hezčích ženských, ovládal efektnější bojová umění (včetně jógy :)) atd. Prostě pakárna na n-tou, ale zábavná pakárna na n-tou :) ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Pomatení vědátoři ohrožují zaběhnuté pořádky. Chtějí aby světu konečně vládl mír, láska a porozumění. No zkrátka šílenci každým coulem! A s tím se musí hned něco udělat. Tak na scénu přichází Derek Flint, aby vrátil řád světa do původních kolejí. Zní to zajímavě, ale aby nevznikla nějaká mejlka... "Náš muž" je pouze průměrná parodie na Jamese Bonda s asi deseti povedenými frky, které (přiznejme si to otevřeně) zhruba od půlky tragicky dochází dech. Jakmile přijdou na řadu akční pasáže, sublimuje nám humor kamsi do ztracena a člověk to celé dokouká spíš jen z povinnosti. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Proč na mě ten orel zaútočil?" - "Byl vycvičen, aby rozpoznal Američany a útočil na ně." - "Antiamerický orel. To je ďábelské." Roztomilá oddechová parodie na bondovky, v níž řádí James Coburn, mrštný jako celý kočičí útulek, v roli agenta, jenž dokáže všechno na světě. Stačí pozorovat jeho brilantní myšlenkový pochod, který Flinta zavede do Marseille, kde prochází restaurace a očichává jeden talíř bujabézy za druhým, aby našel člověka, jenž po něm vystřelil otrávenou šipku. Všechno je marné, jakmile Flint nastoupí do akce, zloduchům i krásným ženám se třesou kolena a záchrana světa (a také těch krásných žen) je pak jaksi automatická záležitost. Navíc když k ní hraje Jerry Goldsmith.__P.S. K vidění na YouTube. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Flint (James Coburn) převlečen za Araba střílí s výkřiky "Alláh je velký" v baru ve snaze vyhnat z něj lidi, rozléhají se rány z jeho pistole. Ta má ovšem tlumič. (Stejšn)

Reklama

Reklama