Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seržant Foggers (Claude Akins) a dva konfederační vojáci vztáhli ruce na zlaté pruty patřící armádě a při loupeži s sebou vzali vojáka Bena Akajniana (Harry Davis) jako „rukojmí“. Lup poté zahrabali poblíž napajedla v poušti. O pár dní později je Lewton Cole (James Coburn), profesionální hráč, v salloonu vyzván k duelu s jedním z lupičů. Cole jej zastřelí a najde na jeho těle mapu pokladu. Aby uniknul před místním šerifem, zavře jej v jeho vlastním vězení, ukradne jeho koně a ještě si najde čas ke svedení jeho dcery Billee (Margaret Blye). Rozhořčený otec dohoní Colea, zatkne ho a jede si pro zlato. Ale Foggers a jeho komplic na něj číhají a o poklad  ho oberou... (mac000)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Komediálny western, ktorý však nenadchne, ako by si fanúšik žánrov myslel. Všetko sa to točí okolo ukradnutého armádneho zlata, tempo je našťastie vysoké, že divák na konci ani nebude vedieť o čom to bolo. Slabší priemer. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Místy velmi zábavná podívaná a hlavně poctivý western s opravdovými hrdiny a záporáky "filmového Divokého Západu".!!! Úžasná slova Coburna: Znásilnění je vlastně "..napadení přátelskou zbraní".! :-))) PS: Závěr jsem si představoval trochu více akční, třeba přestřelka mezi bandity a hrdinou, něco jak úvod. Škoda. ()

Reklama

lebowski 

všechny recenze uživatele

Průměrná westernová komedie s, jako vždy, charismatickým Jamesem Coburnem v hlavní roli a s písněmi, vstahujícím se k ději, které provázejí celý film. Ze stejného žánru doporučuji Dívku ze západu, natočenou o 2 roky dříve, kde exceluje v roli večně opilého pistolníka Lee Marvin ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama