Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náčelník britské vojenské kontrašpionáže připraví složitý plán s cílem zmást nepřítele. Provedením je pověřena i mladá agentka Tara Fitzgerald. Ta ale netuší, že v zájmu úspěchu celé akce bude svými nadřízenými obětována. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo kvalitný a inteligentný TV film o špionáži počas WWII. Tie praktiky, ako dokonale oklamať nepriateľskú stranu sú fakt sila, to by nemohol robiť nikto so slabým žalúdkom. A keď ide o operáciu, ktorá mala úplne zmeniť priebeh vojny, tak sú akékoľvek straty povolené. Jeden z naj filmov vo svojej kategórii. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pohodový televizní film,na moje vděčné téma.Nečekejte žádné mohutné přestřelky ala vojín Ryan,je to prostě drama a to v televizním kabátě,které vypadá dost možná i vizuálně jako filmy o válce z šedesátých let..ale co,York jak nácek perfektní a příběh ucházející,než natvrdlý americký balící museli roztřílet němce na sračky,potřebovali anglickou rozhoďnožku,která přes postel sabotuje německé dělostřelecké baterie..pro mě zase něco nového a Patsy Kensit v uniformě jako třešnička na dortu ;-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Podhodnotený film, pretože sa jedná o zdarilú špionážnu drámu z 2. svetovej vojny, v ktorej sa dejú nielen veľké stratégie, ale aj intrigy. Dvojitý agenti sú vo filmoch celkom bežne, ale na trojitého len tak ľahko nenaďabíte (alebo ako by povedal ''klasik'': My vieme, že oni vedia, že my vieme). Dvojdielny film by možno potreboval skrátiť v v prvej - romantizovanej - časti, druhá je však pekne napínavá, s prekvapivými zvratmi i s vojnovou krutosťou. Tu musím vypichnúť skvelého Yorka v úlohe inteligentného nacistu, ktorá akoby bola šitá presne na neho. U "Britov" mu dobre sekunduje "strategický mozog" James Fox. Akcie veľa čakať netreba, to skôr (atypicky) posteľových scén, ale na televízne spracovanie určite vyšší nadštandart. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt len povrchny vyplach, nema to tempo ani patinu, nic sa nedeje, len riesia veci ako zmatenie nepriatela, to na film rozhodne nestaci : 20 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Německý letoun je ve skutečnosti britský poválečný Hawker Sea Fury. (p3tris)

Reklama

Reklama