Reklama

Reklama

Noemova archa v nebezpečí

  • Česko Tajemství archy Noemovy (více)

Vyprávění o stavbě Noemovy Archy, která během své plavby za záchranu zvířat zažila nejedno dobrodružství se svými černými pasažéry - červotoči. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Dobrá rozprávka s uletenou zápletkou - červotoče a termity sa vŕtajú v Noemovej arche a loď sa potápa, popritom sa zvyšné zvieratá na lodi neustále podozrievajú. Škoda, že zvyšné veci na filme už natoľko uletené nie sú, ide skôr o bežný, priemerný, dobre spracovaný animák. Poteší realisticko-parodické poňatie biblického príbehu, aj keď tá parodičnosť je pomerne decentná, a tým pádom vtipná iba miestami. Pre deti určite fajn rozprávka, pre dospelých mierne bizarný pohľad na biblickú legendu, viac od toho nečakajte a budete spokojní. Odporúčam pozerať v českom dabingu - Noeho dabuje Vlastimil Bedrna, čiže Homer Simpson, a úplne mu to sadne:) ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém přemlouvání jsem se s manželkou odhodlal zkouknout toto dílo z jejího dětství. Nutno říct, že to stálo za to. Rip z videokazety, která na začátku vypadala, že uvidíme pořád dokola jen prvních 5 sekund, ale nebyl ten největší problém. Příběhu totiž chyběl...příběh. Pořád jsme čekal na nějakou zápletku, rozuzlení nebo něco podobného, nicméně jsem se nedočkal. Animaci bych nazval odfláknutou, všem lidem, kromě hlavních postav chyběly obličeje, a celkový pohled na scénu nebyl vůbec příjemný, Situaci tak zachraňovaly pouze relativně vtipné postavy, v čele s červotočem Vildou. Finální hodnocení: Podprůměrná podívaná. ()

Reklama

Fíma 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězdiček, protože se mi to hrozně líbilo, ale už je to tak dávno, že vůbec netuším, o co šlo. Ale dneska jsem si nějakým hnutím mysli vzpomněl, že jsem kdysi viděl film o červotočích, co zachránili noemovu archu, a strejda google po zadání hesel noemova archa + červotoči nezklamal :-) Těch pět hvězdiček je možná přehnaných a kdybych to viděl dneska, možná bych se i divil, co se mi tenkrát líbilo. Ale když se film pro děti líbil dítěti tak, že si na něj i po tolika letech vzpomnělo a stálo mu za to najít si ho na internetu, tak to za pět hvězd určitě stálo. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Berte, prosím, moje hodnocení s rezervou. Ač jsem tento zvláštní "biblický" animák viděla nejméně 50x, je to alespoň patnáct let zpátky. Jako dítě jsem ho však milovala a sledovala pomalu každý den, takže i přes hloupoučkou?zastaralou? animaci prostě nemůžu hodnotit jinak.;-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama