Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ovdovělý architekt Mike Brady, který se sám s pomocí hospodyně Alice staral o své syny Grega, Petera a Bobbyho, se oženil s rozvedenou Carol Martinovou, která vychovávala tři dcery Marcii, Jan a Cindy. Vytvořili šťastný manželský pár a velkou veselou rodinu, která se nikdy nenudila. V sedmdesátých letech spolu prožili několik řad úspěšného televizního sitcomu, v polovině let devadesátých se vrátili, aby na filmovém plátně nejprve bojovali o svůj milovaný dům a o rok později znovu, aby oslavili výročí svatby. Mike přitom plánuje pro Carol velkolepé překvapení. Největšího překvapení se však dočká sám, když jednoho dne zazvoní u jejich dveří neznámý muž, který prohlásí, že se jmenuje Roy Martin a byl prvním manželem Carol. Dlouho byl nezvěstný a všichni, včetně šokované Carol, ho považovali za mrtvého. Ani teď, když tu stojí před nimi, příliš se jim to všechno nezdá. Vypadá jinak, chová se jinak a tvrdí, že ztratil paměť a nic si nepamatuje. Má přesvědčivé vysvětlení i pro to, že vypadá jinak než by měl. Údajně měl úrazem, při kterém přišel o paměť, také natolik znetvořený obličej, že musel podstoupit plastickou operaci. Nakonec ho tedy rodina přijme mezi sebe, i když to poněkud naruší jejich dosud harmonické soužití. Například Greg a Marcia, kterými právě zmítá nejen probouzející se sexualita, ale také vzájemná přitažlivost, jež má jen málo společného se sourozeneckou náklonností, si díky němu uvědomí, že nejsou pokrevními příbuznými a tudíž jejich vášnivý polibek není nic nepatřičného. Také Jan má potíže s láskou, zatímco Peter bojuje s rozhodnutím jestli až vyroste má být architektem nebo dobrodruhem. Bobby a Cindy jsou zase plně zaměstnaní hrou na Sherlocka Holmese. Není divu. Brzy se totiž ukáže, že Roy není ve skutečnosti Roy, ale podvodník a dobrodruh Trevor Thomas, který zabil skutečného Roye a do rodiny se vetřel jen proto, aby ukradl nesmírně cennou starověkou asijskou sošku koně, kterou kdysi Roy poslal Carol. Dnes má cenu dvaceti milionů dolarů a lze ji velmi výhodně prodat. Falešný Roy nejenže musí žít s pro něj nesnesitelně sladkou a veselou rodinou a udržet přitom na uzdě svůj sarkasmus, navíc jeho plán skončí fiaskem, přestože Bradyovi o ceně sošky nemají nejmenší tušení a nechávají ji volně stát na stole. Když se loupež nezdaří a on je odhalen, unese Carol na Havaj a hodlá ji za sošku vyměnit. Jenže to nezná Bradyovi, kteří se rozhodnou mámu zachránit a společně se ji s písní na rtech a za doprovodu Gregovy kytary vydají osvobodit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Derek 

všechny recenze uživatele

rovnako ako KAYLIN nechapem take nizke hodnotenie (asi vacsina hodnotiacich film nevidela a na zaklade faktu ze ide o pokracovanie, hned hadzali odpad). je to v podstate to same ako prva cast, ale tento raz sa prilis netlaci na pilu medzi bradyovcami zijucimi si svoj 70tkovy zivot a realitou 90tok (i ked tu to je zastupene v konfrontacii s ROYom - prvym manzelom Carol). vtipov je tu stale dost (rozne dvozmysly rodicov, romanticka linka s mariciou a gregom, Jan a jej imaginarny priatel... atd), ale ich kvalita nedosahuje urovne prveho filmu, ale stale ide o sequel ktory i ked sa povodnemu filmu nevyrovna, hanbu mu nerobi... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč to má na ČSFD tak špatné hodnocení, když je to v podstatě stejně ujeté jako první díl, má to stejný humor a utahuje si to z podobných věcí ve stejném stylu. Pro mě je to prostě stejně dobrý film jako film první, navíc je tu příběh, který je správně nablblý a normálně by většinou na plnohodnotný film nestačil. Tady se to podařilo. ()

Praso odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu ty americký vtipy, prostě jsou hodně divný a tenhle film je jich plnej, člověk se může snad zasmát jenom tomu jak je to neskutečně trapný a začne si říkat: Proboha proč radši neposlouchám tchýni, protože by to bylo rozhodně zajímavější. Jestli si chcete opravdu zkazit hodinu a půl, tak se podívejte, ale tak po 10 minutách se začnete proklívat co jste to udělali. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že keby som nevedel, že rok výroby je 1996, ako fanúšik osemdesiatych rokov by som sa bavil (zviazaní na schodoch, vystúpenie v lietadle). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Na aukčnej scéne sa dražiteľ zmieni o pani McCormick a pani Plumb. Ide o narážku na herečky Maureen McCormick a Eve Plumb, ktoré hrali Marciu and Jan v pôvodnom seriáli. (dwdb)

Reklama

Reklama