Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý chlapec miluje komiksy. Jednoho dne při čtení jednoho z nich se najednou začnou dít podivné věci. Hlavní hodný hrdina Veritas - princ pravdy ho prosí o pomoc, aby ho přivedl do lidského světa. Chlapci se to podaří a ještě spolu se svým kamarádem provázejí prince realitou. Ovšem zdá se, že princ se z komiksu nedostal do současnosti sám, na stopě mu je zlá proradná čarodějka, která ho chce zničit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Ano, dávají to jako film pro děti, ale jsou tam závadné pasáže. I přesto, že je zde zřetelný princip dobra a pravdy, je to dosti potrhlé a pokřivené. Ty sexuální narážky jsou dementní a pro děti nevhodné. Kenova matka v podání Amy Jo Johnsonové tu vypadala jako drzá, ošklivá čůza. Znovu se utvrzuji v názoru, že to, co se sem po roce 1989 pro děti pouští, v naprosté většině není dobré. Filozof by řekl: ale ty filmy jsou zrcadlem svém doby... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Ale jděte do p*dele! Shrekovi a jemu podobným "dětským" filmům, ve kterém taky najdeme sexuální narážky tleskate a tady se budete ohánět chytrými řečmi abyste ukázali jací jste frajeři (nemluvě o lidech, kteří silně dají odpad a ani nenapíšou proč, v komentáři), jistě souhlasím s Vámi, některé věci které jsme viděli se do dětských filmů nehodí(ale ukažte mi, kde vůbec bylo napsáno, že se jedná o dětský film, nebo pohádku), ale tenhle film v tomto nebyl první (a navíc je hodnocen ve státech jako PG), takže buď shazujte všechny podobné, nebo si to nechte pro sebe. A teď k filmu samotnému. Film podle mě může sledovat každý a nebude se cítit trapně :), film je to poměrně vtipný, postavy jako šéf tělocvičny, Marty (Amy Jo Johnson jako vždy úžasná a nádherná), nebo i zčásti Raymond Vás pobaví. Jediné co mi trochu vadilo byl ten hip hop styl (přitom zde uslyšíte jenom rockové písničky), Neisii byla málo temná a zla a závěr mohl být lepší. Ale já se bavil a o to šlo, když vezmu ty stupidní filmy, které se pro děti točí(české pohádky jasně ve stupidnosti vedou) a nebo věci které se jim nutí a snaží se je ovlivnit (nový dokument dcery Anny Šiškové), tak bych mohl dat i 5*. Ještě poznámka, film zobrazuje skutečný svět (ne nemyslím tu druhou planetu ani toho prince) a ne ten vysněný, kde dobro vítězí nad zlem. ()

joker2 

všechny recenze uživatele

* za kreslený úvod a závěr a souboj na nádraží a la X-Men (které jsou dost špatné, ale oproti zbytku aspoň trochu koukatelné - za předpokladu, že to dělali Mexičani), jinak děs a hrůza. Špatní herci, naprosto nevhodné pro děti (sexuální narážky - i od dětí, vtipy o spodním prádle, děti sází na koně - hazard, otevřená zlomenina koňské nohy, 16-letá maminka), šíleně špatné triky (konkrétně hojící triky, ale i třeba "zvedání koně"), hrdina o ničem a děsné nelogičnosti (před koňským závodem nechají jockejové, aby divný chlápek v raperském oblečení sahal jejich koňům na ústa a ani se neohradí - takže kdyby je chtěl otrávit, tak nemá problém + když tento divný chlápek vtrhne na závodiště mezi běžící koně nechají ho "dělat jeho práci", stačí aby na ně zavolal: "nechoďte sem" a ani nemusí použít svůj přesvědčovací trik). No a co to je za prince, který nikdy neviděl koně? A na konec žádné morální ponaučení, snad kromě toho, že komiksy jsou lepší než skutečný svět a že maminky mají podporovat své děti, pokud chtějí dělat komiksy, protože se to vyplatí a zachrání je to před vystěhováním (ale to hodně dovozuju). Chudáci Američani (a vlastně i české děti, pokud to na ČT1 viděly), když musí koukat na takové voloviny. Kdybych tento film viděl v ranném mládí, asi by mě to od čtení komiksů navždy odradilo a to by byla škoda ;-). Zlaté české pohádky a zlatý Kája a Zabi. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To tak jednou ráno nic nedávali, a proto jsem si naladil tohle. Musím říct, že lepší nápad by bylo pustit si Teleshopping, cihlu na nohu, nebo jen pozorovat vypnutou obrazovku. Děsná sračka, která dělá díky popisku ostudu fantasy žánru, a kterou by měli vysílat možná tak jako mučení někde na Guantanamu. 10% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama