Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim David (Christian Bale), ex-mariňák se po letech v akci vrací na ředitelství losangeleské policie, kde mu nabízejí práci související s infiltrací podsvětí. Bohužel se jím však nechá pohltit a musí sebrat veškeré své síly k návratu ze šikmé plochy. Drsný časy jsou výletem do špinavých losangeleských ulic, království drog, děvek a lidské havěti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (535)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na fuckujícího Balea, ale pak jsem se aklimatizoval. Po dokoukání furt nechápu, jak mohl vziknout film, kde je hlavní hrdina takovejhle magor. Fakt totální debil. Kdybych byl Freddy Rodriguez, tak bych se z Balea asi posral strachy, co zase provede. Celkově je ten film hodně vydařenej a režijně moc dobře zvládnutej, akorát ty občasné vizuální vychytávky působily trochu prvoplánově. Pokud jste už znuděni současnou filmovou tvorbou, tak tohle vám zasadí tvrdej direkt. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši. Flákaj se, chtějí práci, seženou ji, někdo zemře, někdo ne..... . Nedokážu pochopit, proč se po 60 ti minutách dozvím jak zatajit trávu v moči a přečůrat detektor lži. A že je to parchant, ale schopnej. Pořád jsem čekal, že to chytne ten správnej směr, ale ono to pro jistotu skončilo. Nemusím rozumět všemu. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ayerova snaha být za každou cenu drsný, hustý a vulgární funguje možná zpočátku. Pak vás začne Baleův styl, jakkoliv dokonale zahraný, v němž se snaží zpodobnit do stylu mexických gangsterů, silně iritovat. Problém je v osobě režiséra/scénáristy, kterému se mix pouliční gangsterky a osobní výpovědi válkou poznamenaného veterána tříští na protivně užvaněnou a přehnaně fuckující rutinu. Od tohoto ruce pryč, mnohem lépe vás pobaví, když si zahrajete GTA: San Andreas, myšlenkově je na stejné úrovni a přitom budete v centru dění dle vlastní libosti, nikoliv otravné dvě hodiny. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kvalit Training Day to sice nedosahuje, ale jedná se o nadprůměrnou podívanou. Christian Bale je neskutečnej herec!!! a každým filmem jen potvrzuje svou extratřídu. Kam to až může tenhle chlapík dotáhnout? Hlavní hrdinové jsou opravdu skvěle sehraná dvojka. Děkuju za tenhle film. Postrádá to množství vyhrocených scén (Training Day) a není to tolik akční (Street Kings), ale rozhodně jsou Drsné časy výbornou záležitostí. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tak dobrý film naprosto o ničem jsem už dlouho neviděl. Jim Davis Christiana Balea je nejlépe zahranou nejnesympatičtější postavou posledních let. On by snad strhujícím způsobem uhrál i tříhodinový nehybný pohled do zrcadla. Jeho ztvárnění psychicky nestálého tupého agresivního hovada je nezapomenutelný zážitek. Věřím, že takových lidí je nepočítaně. Sám jednoho takového, bohužel, znám. Škoda jen, že mému oblíbenci nenápadných rolí Freddy Rodríguezovi, poloha jakou má ve filmu výrazně nesedla. Stopáž se také mohla v klidu pokrátit. Jenže ten Bale, ten Bale to táhne neskutečným způsobem... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Pistole, kterou na konci drží Jim (Christian Bale), byla ve skutečnosti vypůjčená od mexického policisty, ačkoli se přes mexickou hranici nesmí přenášet žádné zbraně. (Othello)
  • Slovo "fuck" a jeho variace zazní ve filmu 296krát, což je v průměru 2,47 fucku za minutu. (Satan)
  • Rozpočet filmu byl údajně tak těsný, že si filmaři nemohli dovolit catering. (Othello)

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Zmodernizované Komando?

Zmodernizované Komando?

20.08.2010

Jeden remake, téměř doslovný, už existuje – ruský Den D. Několik nepřímých bychom také našli – mezi filmy s více či méně podobnými zápletkami by nechyběly 96 hodin či Expendables. O oficiální… (více)

Reklama

Reklama