Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva gangsteři Dreamer a Dusty jsou spojeni záhadnou vraždou svého bratra. Při pátrání po vrahovi zkříží cestu policejnímu nováčkovi detektivce Grammové a jejímu zkorumpovanému parťákovi Cunnighamovi. Počet mrtvých roste a válka gangů je na spadnutí! Čtyři navzájem zcela odlišné charaktery se upnou ke společnému cíli - zjistit, kdo za tím vším stojí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Vtipně obsazený film, kde se vyskytují pouze gangsta stopadesátikilový týpci s plešatejma hlavama, který po celou dobu jen někde pobíhají s bouchačkama v ruce a snaží se o co nejdrsnější výraz. Tupý scénář však nezastře ani několikrát přebarvený a filtry prohnaný obraz, který se snaží o stylizaci jak v nějakém hip-hop klipu. Dvě hvězdičky za to, že mě to na mnoha místech dokázalo rozesmát a tak jsem se u toho zas až tak nenudil... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Celý film len samá vata a päť minút pred koncom silené a nelogické rozuzlenie pomocou flashbackov hlavného hrdinu. Aspoň že borci z gangu vyzerali naozaj original gangstaz a ulica mala reálnu príchuť ulice. Ale toť vše... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Chudák Tom Sizemore už asi taky neměl na vánoční dárky, když vzal tuhletu stupiditu, co si hraje na akční cool kriminálku. Neuvěřitelná stupidita. Hlavní zápletka je viděná snad stokrát (stárnoucí, ožralej, ale drsnej a správňáckej polda, co občas vezme spravedlnost do svých rukou) a mladá, na oddělení a k ožralovi právě přidělená policajtka. Mezitím se filmem potácí nějací postřelení, naprosto beze smyslu se sem tam objeví nějaký flashback, co nemá nic společného s dějem, Afroameričani mluví až tak hrozně cool sprostě, že je to prostě směšné, a ten konec teda je úplně neuvěřitelně hloupý. Jo, a aby to vypadalo "moderně" a "in", tak se klepe kamera, používají modré filtry, neobvyklé úhly kamery, kdy divák lautr nic nevidí... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama