Reklama

Reklama

Brad je jedním z posledních svého druhu, pistolník, co má jedny z nejrychlejších koltů, a také díky tomu doposavad přežil. Ale už mu táhne na třicítku a to je na pistolníka požehnaný věk. Takže když mu starý milionář nabídne pětadvacet tisíc dolarů, aby našel a přivedl jeho bratra, protože je to jeho jediný žijící příbuzný a buď zdědí jeho podíl ve firmě on, nebo připadne nenáviděnému obchodnímu partnerovi, Brad si uvědomí, že by mohl pověsit své řemeslo na hřebík a koupit si svůj kousek Oregonu. Vydává se tedy hledat Edvarda Forbse do Mexika, aniž by věděl, jak vypadá, nebo kde pořádně začít... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodné ke stáří filmu. Je to sice film pro pamětníky, ale nějaká "staroba" z něj není cítit. Určitě to v této kategorii stojí za vidění a barvy překvapivě dost dobré. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hledání Američana, který se kdysi rozhodl odejít do rozlehlého Mexika, aniž by jedinému bratru něco řekl, se může velmi zdramatizovat, zvláště, když ho hledá více pistolníků a každý s jiným úmyslem... a žije vůbec? Poměrně vydařený starý western s životnými postavami a několika živoitními moudry pronesenými hlavními postavami.. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama