Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Steven ráno těžce vstane, oholí všechny tři brady, na place navlékne černý kabát, i když u něj to, že černá zeštíhluje, už dávno neplatí a pohyby líného katotonika se začne plížit před kamerou.. Nejdřív ten fešák točil trháky pro kina, pak se v tichosti odstěhoval do videopůjčoven a brzy skončí nejspíš tak, že ho už jen maximálně natočí na domácí video, jak v opilosti aikido úderem přerazí červený nos klaunovi, co stoupnul dceři do narozeninového dortu. Ve srovnání s Hard to Kill byla tato směšnost o 15 let a o tři nepodařené liposukce níž a být pan Seagal v této formě již dřív, nesly by jeho filmy názvy Nemilosrdná otylost, Těžko ho oblíct a Muž s cejchou smrti.. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Seagal je tu veliteľom tradične najlepšej špeciálnej jednotky aká kedy bola, ale na francúzskej ( akože, točilo sa zrejme v Rumunsku ) diskotéke mu ich zmasakruje jedna naspeedovaná ženština. Ide o to že záporáci majú drogu zvanú CTX ktorá mení ľudí na berserkov a chcú tou sračkou sfetovať celú dedinu. Lenže úprimne, čo im to bude platné proti obrovskému aikido hovädu v čiernom kabáte? Na začiatok pár výbuchov ktoré niečo sľubujú, lenže ďalej už sa to len motká nočnými ulicami, k tomu občasné vraždy, nejaké armádne komplotovanie a to najhoršie je keď sa Steven pokúsi o nejakú extrémne zle nasnímanú a zostrihanú akciu pri ktorej je obvykle vidno len stojaceho Seagala a padajúceho protivníka. Jediné čo by sa snáď dalo pochváliť, okrem striekajúcej krvi, bolo to prehadzovanie skrz steny, ktoré sú v Rumufrancúzsku z preglejky alebo z tehál bez malty. Vo finále nabehne komando do nejakej ruiny a tam dosť dlho pochodujú chodbami, postupne likvidovaný nafetovanými dedinčanmi. Nechápal som prečo je to mordovanie neustále doprevádzané svetelnými zášlehmi a nejakým hororovým syčaním, asi aby sa ľudia báli. ha, lenže to by museli ukázať nahého Seagala, ktorý je aj spoluautorom scenára. Sila Úderu je blbá a hnusne vyzerajúca... Seagalovka. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Pomsta je dvojsečná zbraň.“ Na béčkarskú seagalovku slušné. Prvá polovica Sily úderu obsahuje prekvapivo malé množstvo akcie, ale druhá je v podstate nonstop akčnou scénou, hoc nie bohvieako vydarenou. Potešia vsuvky, ktoré možno na prvý pohľad nevyzerajú dobre (Seagalov kamoš vyzerá ako tatko troch dcér, ktorý sa v nedeľu ráno zle zobudil a ako bonus zistil, že manželka zabudla kúpiť mäso na obed), ale sú realistické a Seagal sa vďaka nim zrejme niky nestane prezidentom USA (zabitie ženy). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím si teď zahrát na Michaela Keusche...: "Takže, dobré ráno všem. Kvůli mé pracovní vytíženosti máme na tenhle film tři natáčecí dny, takže se to snažte neposrat, zkusíme to sjet všechno na první točení. Do úvodní scény dáme pořádnej výbuch, to ty lidi přitáhne. Co?? To nevadí, že na něj padne půlka rozpočtu, říkám, že to přitáhne lidi, tak mi věř. Co chceš Stevene?? Seš blázen, ve tmě, nikdo nemusí vidět, že máš pupek jako těhotná hrošice, uklidni se, sedni si a připrav se, jo?? Výborně, příběh omotáme kolem úplně nové drogy a budeme jí říkat CTX, musí tam bejt to X, protože to dodává na tajemnosti. Oukej a děj pořádně zašmodrcháme, ať si diváci provětrají mozkový závity. Říkals něco, ty blbečku u tý kamery?? Nemám, kde bych vzal na stativ prachy, musíš tu kameru udržet v ruce, ale běda, jestli se to pak bude třást. Super, takže to bysme měli. Co zase se tam hlásíš, Stevene?? Co?? No na to zapomeň, žádný aikido sekvence, vždyť ti pak musíme udělat kompletní transfuzi krve po každý takový scéně. Nezapomeň, už ti není třicet, takže maximálně ti dám do ruky bouchačku, jo a vlastně mám pro tebe supermoderní nože, to si připevníš na zápěstí a budeš tím pak sekat v závěrečný scéně. Jo, ale bacha, kdyby ses chtěl rejpat v rypáku, ať si nerozřežeš ksicht. Souhlas, závěrečnou scénu uděláme v tý polorozpadlý hrobce, co stojí za mnou. A vy všichni z toho komparsu poslouchejte...Chci, abyste tam chodili cik cak a dělali, že někoho hledáte, je to jednoduchý, tak to snad zvládnou i takový vemena jako vy. Ježíšmarjá, co je Stevene?? No v žádným případě, musíme říct, že jsme ty sekvence zpomalili, nikdo nemůže vědět, že se takhle pomalu hejbeš ve skutečnosti. A prosím tě, udělej něco s tou bradou, dyť ti to visí až ke kolenům. Hele, ty magore, co támhle zase hulíš tu trávu, pojď sem. Tady máš paličky, bubínek a občas do toho bouchni, potřebujem mít nějakou hudbu do toho. Jo a ve finále, Stevene, odjíždíš autem a je to. Sfoukli jsme to. Díky kluci." (Dávám 20% za výbuch, jeden Stevenův vtípek a spoře oděnou finální zápasnici) ()

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal zatím ještě alespoň chodí. Jsem zvědavý, jak budou zobrazovat jeho neporazitelnost až ho budou tlačit na vozíčku. Souboje točené stylem "tak Stevene, teď se chytni kamery, začni lomcovat rukama a pokus se přitom neuškrtit o vlastní tlustým krk" jsou legrační. Je to tak totálně o ničem, že jako pozadí k luštění křížovek si to * zaslouží. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama