Reklama

Reklama

Candy Stripers

Pornografický / Komedie
USA, 1978, 73 min

Obsahy(1)

V nemocnici bývá nuda k ukousání. Ale nezoufejte, řešení přináší parta „Candy Stripers", která vždy ochotně přispěchá nabídnout nějaký ten časopis nebo noviny na ukrácení dlouhé chvíle, či nějakou tu sladkost. A protože dnes jedna členka úderného komanda prožívá poslední den v práci, můžete se těšit na opravdu skvělý rozlučkový večírek. (Bigrambo)

(více)

Recenze (4)

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Velice poutavý retro dokument o tom, na jaké úrovni bylo zdravotnictví v sedmdesátých letech. Kdyby byla situace co do odborné stránky a ochoty personálu na obdobné úrovni i v dnešní době, jistě by nikdo nedemonstroval za zrušení poplatků v nemocnicích a ještě by si rád připlatil. V této nemocnici totiž personál odvádí opravdu tvrdou práci a já jim všem celou dobu fandil, aby si každý prožil ten svůj happy end! ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděno na dlouhých videí. Pěkný retrofilm,opět jak jinak pár dobrých nápadů a pěkných žen. Taky bych nechtěl při raním dovádění volat. A celkově jsem se nasmál dost. Pěkný film z nemocičního prostředí,dobré fistingové akce. Stejně i tak lesbické .Tuhle srandu prostě musíte sledovat celou :-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád prostředí sestřiček, bude spokojen. Navíc jde o klasiku z 80. let, takže pro někoho i vzpomínky. ()

KingSize 

všechny recenze uživatele

Není to první ani poslední film tohoto druhu, který se odehrává v prostředí nemocnice. Holky v uniformách sestřiček (letušek, pokojských, roztleskávaček atd.), budou muže vždy přitahovat a svádět k těm nejdivočejším fantaziím. Na červenobíle proužkované uniformy ostatně naráží i anglický název, ve kterém jsou přirovnávány ke stejně zbarveným bonbónům. Je tu něco podstatného co v diskuzích ještě nezaznělo? Vynechme zásadní filozofickou otázku zda loupat od stopky, či od bubáka, a přejděme k neprávem opomíjené stránce tohoto snímku: k jeho hudební složce. Úvodní píseň tohoto filmu, dle mého skromného a laického názoru, dosahuje takových kvalit, že by nedělala ostudu žádnému mainstreamovému dílu. Ostatně posuďte sami - Candy Stripers 1978 Theme ()

Reklama

Reklama