Reklama

Reklama

Death Ship

Trailer

Obsahy(1)

Zlověstný přízrak nacistické válečné lodi křižuje oceán a útočí na jiné lodě. Skupinka trosečníků z jí potopeného zaoceánského parníku na ní najde útočiště, ale brzy zjišťuje, že bezpečnější by byli ve sprše v Batesově motelu. Loď totiž žije svým vlastním životem, je plná mrtvol umučených lidí a lační po další krvi... Béčkový ghost ship horor z počátku 80. let s Georgem Kennedym a Richardem Crennou. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tuctová hororová nuda s několika mála světlejšími místy, jejíž tvůrce si libuje v bezúčelných zpomalovačkách a cukačkách. Atmosféru Death Ship má, děsivá ovšem není. Možná i proto, že veškeré strašidelné scény jsou buď zbytečně protahované, nebo absolutně nevypointované. Strašidelnou lodičku by neměl dostávat do ruk někdo, kdo si s ní neumí hrát. Vznikne maximálně tak bezradný horor s absencí jakéhokoliv tvůrčího nadšení a vůbec čehokoliv, co by diváka výrazněji uspokojilo. Podobný, jako je tenhle. 3/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Death Ship“ je dobrý snímek. Má dobrou atmosféru rostoucího šílenství, výborné prostředí, kde stačí pár herců. Ale místy je také krkolomný a bohužel kvalita obrazu není vždy taková, jakou by si film zasloužil. Někdy byste prostě měli vidět víc, než vidíte. Přesto ale rozhodně zůstávám spíše u kladného hodnocení, protože tohle je film, na který jsem se díval rád. Klidně bych si ho někdy zopáknul. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dnes už tento snímok nijak nevystraší, no je položený na dostatočne solídnych základoch nato, aby bol spracovaný remake, ktorý by ho plnohodnotne nahradil. Mne osobne sa páči samotný nápad, ale aj spôsob, akým sa veci “dejú”. Žiadne vsázka na lacné, vizuálne triky, čo by malo v dnešnej dobe už vyčariť skôr úsmev na tvári, než hororovo pohoršiť. Skrátka, ide o príbeh lode, kde sa deju zlé veci, nič viac nič menej .. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, kde jsou ty doby, kdy stačila trocha krve ze sprchy. Na podobných filmech jsem vlastně vyrostl. Divím se, že jsem na to nenarazil ve videopůjčovně. Příběh celkově nic moc, prakticky se nedozvíme vůbec nic, je to jaksi nedořečené, neukončené, ale občas si to pohrává s docela dobrou atmosférou, střihače políbí můza a některé scény jsou fajn. 2,5* ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Pro horory odehrávající se na lodích mám slabost. Samo přostředí má obrovskej potenciál a pomoc tu není na dosah. Viděl jsem 3 horory podobného ražení a ani jeden nezklamal. Tenhle vidím ve svých očích na stejný úrovni jako Triangle, ale doba vzniku je znát. Postavy jsou ok, narozdíl od dněšních hororů tam nejsou zapotřebí dementní náctiletí, aby bylo koho zabíjet, ale o tom tenhle film celkově není. Já jsem dostal všechno co jsem od toho čekal a komu se líbil Ghost Ship nejspíš taky nesáhne vedle =). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jeden z trosečníků, kteří se dostanou na neznámou loď, je zachycen za kotník ocelovým lanem. Pak je vytáhnut (stále za kotník) až k vrcholu jeřábu a posléze bude vhozen do moře. Ještě před shozením je jasně vidět, že už není držen za kotník, ale má cosi jako bezpečnostní pás omotaný kolem těla. (Terva)

Reklama

Reklama