Reklama

Reklama

Devil Dog: The Hound of Hell

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Pes, který je přisluhovačem Satana, terorizuje předměstskou rodinu. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem pohodový satanský film... Jenom místo Damiena tady máme německého ovčáka Luckyho... Film poměrně rychle odsýpá, hudba i atmosféra je docela v pohodě, herci sice moc nehrají (až na R Crennu, ten je klasický dobrý), ale na druhou stranu ani nic moc nezkazí... Co mě docela rozesmálo byl vzhled "pekelného" psa, ten je i na konec sedmdesátých let velmi úsměvný... Za mě prostě průměr ve všech směrech... ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Klasický starší horror ve kterém se hraje spíš na atmosféru a na napětí než na nějaké efekty. Z dnešního pohledu je vzhled psa směšný ale pořád je to celkem ucházející podívaná. Film má sice pár hluchých míst kdy se celkem nic neděje ale není to nic katastrofálního. Pro mě je to tak na 75 procent. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kněžka satanské sekty zakoupí psa, do něhož je během pekelného rituálu uzavřen démon. Příběh sleduje rodinu Barryových, která právě přišla o psa, a tak především dcera Bonnie se synem Charliem truchlí. Jako na zavolanou se objeví prodavač zeleniny a ovoce, který má v autě jen tak mimochodem onoho psa se štěňaty. Bonnie je nadšená, zbytek rodiny spokojený. Pes si ale pomocí magie brzy podrobí děti i jejich matku (půvabná Y. Mimieuxová). A pak přicházejí úmrtí. Sousedův pes, soused, postupně každý, kdo psovi zkříží cestu. Otec Mike (vynikající R. Crenna) je zoufalý a hledá pomoc, kde se dá. Sám je ve velikém ohrožení. Kontaktuje i vědmu a šamana, zatímco smrtící smyčka se mu utahuje kolem krku. Na filmu je vidět, že jde o televizní produkci. Řemeslně solidní, kromě pekelného psa, jenž je s rohy a černou lví hřívou spíše úsměvný. Snímek se vyhýbá zobrazení násilných scén, a tak si divák může jen domýšlet, jak asi dopadla posluhovačka, či jakým způsobem byl zlikvidován pes. A když se roztočí břit sekačky, modlitba hororového diváka zůstane nevyslyšena. Rovněž nahota nebo sex jsou eliminovány na minimum. Přesto je snímek místy napínavý a má dobrou hudbu. O dva roky starší The Omen je samozřejmě zcela jiná káva. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama