Reklama

Reklama

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „The Evil“ je příjemnou ukázkou toho, co si představíte pod žánrem „strašidelný dům“. A navíc nevyznívá vůbec hloupě, skutečně si u toho říkáte, že to je horor není zde zbytečný humor, který se do některých podobných filmů může vkrádat. Herci byli dobře vybráni, ale jsou to především jednotlivé děsivé epizody, jež stojí za pozornost. Ty a pak také samotné finále. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

V rámci filmů o strašidelných domech slušný pruměr, který nezaujme ani příběhem (pár si koupí staré sídlo, pozve si tam pár kamarádu, v sídle straší...) ani zpracováním a hereckými výkony, ale který zároveň nijak výrazně nenudí. Jsem rád, že jsem film při své honbě za prokletými domy ve filmovém horroru viděl, ale opáčko už si nikdy nedám. Mimochodem závěr je opravdu hodně bizarní. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od The Evil(neboli House of Evil) jsem čekal mnoho, už od dob co jsem shlédl trailer(v "dokumentu" 42nd street forever), a film splnil má očekávání, bál jsem se že se mi to nebude líbit jako třeba Legend of the Hell house ale nakonec se mé očekávání naplnila. Film sice vůbec ničím nevyniká, příběh je jalovej. Ale film dokáže udržet do konce efekty byly povedené, atmosféra vynikající a pár strašecích scén mě trochu rozladilo(třeba nazačátku jsem se lekl, když pilíř otočil hlavu), a navíc Richard Crenna. No jsem spokojen, jen škoda že takovýhle filmů se zas nějak moc extrémně netočilo. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

The Evil je vcelku průměrný horor, který však doplácí na svůj věk. Napětí, které v něm kdysi jistě bylo, se z něj pro dnešního diváka bohužel trochu vytrácí. Už proto nedám víc jak 3*, protože existují i věkovité horory, které mrazí dodnes (v téhle souvislosti obvykle uvádím o rok mladšího Aliena, který je dechberoucí stejně jako v době svého vzniku - i když chápu, že tady je to trochu žánrově jinde). Ještě ovšem dodám, že některé z postav bych s trochou nadsázky nejraději zabil sám. Pro mě osobně je The Evil jednorázová záležitost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nič sa nehrajúca hororová fantasy ( určite tam trošku z toho žánru kvapká ), bez zbytočne dlhej expozície a z dobrými strašidelnými sekvenciami. Naviac už dlho som nevidel žánrovku s tak sympatickým hereckým obsadením. Som spokojný ako tu väčšina a môžem aj s kľudom zopakovať, že v žánri o spooky nehnuteľnostiach ide o nadpriemer. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama