Reklama

Reklama

Texaská tragédie

(TV film)
  • USA In the Name of Love: A Texas Tragedy (více)

Obsahy(1)

Luke Constable se po skončení studií vrací i se svou snoubenkou Ellen domů na ranč. Tam ho čeká překvapivě slavnostní uvítání – dědeček Lucas je na svého vnuka velice pyšný. Když Luke veze Ellen zpět, mají bouračku. Ellen má těžce zohyzděnou tvář a Luke mnohonásobné zlomeniny. Po mnoha týdnech léčení se Luke může pohybovat jen na vozíčku. Ellen plastické operace pomohly, ale vidina života s postiženým mužem jí připadá náhle nesnesitelná, a tak se s Lukem rozchází. Luke se vrací domů sám, časem se dokáže pohybovat jen o berlích. Kamarád Billy ho pak seznámí s krásnou Lorette, která má poněkud nevalnou pověst. Zatímco Luke začíná pomalu zase věřit na lásku, jeho rodina je zásadně proti jeho novému vztahu. Luke si nakonec prosadí svou a vezme si Lorette za ženu, tím ale v podstatě vyhlásí své rodině "válku"... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o jednom mladom tvrdohlavom /a podla mna j dost dementnom/ mladikovi, ktory uveril znoske kecov jeho snubenky. A ta tuzi len po jednom : dostat ho co najdalej od rodiny a co najblizsie k tucnemu bankovemu kontu. A ucast Richarda Crennu /seria Rambo 1 - 3/ je mi dost ukradnuta ..... 0 % ()

goniss odpad!

všechny recenze uživatele

nejvíc mě štve, jak vždycki po nasednutí na koně začnou hend klusta či cválat..probuh ty koně se musi rozpohybovat než zacnou hned běhat šmarjá! jinak je to o ničem vskutku..nuda, žadny poradny pribeh, zadne zaujeti, zadna katastrofa, klasicky smrt láska a penize..pfff ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to má znamenať? To už ti v okolí nezostali žiadni chlapi s nohami?“ Nudný odhadnuteľný TV film o nesympatickom, tvrdohlavnom, naivnom a telesne postihnutom mladíkovi, ktorý sa rozháda so svojou mocnou texaskou rodinou (zastupovanou mužným Richardom Crennom zo série RAMBO) kvôli faločnej mamonárke, ktorá ho čoraz viac dostáva čo najďalej od rodiny a čoraz bližšie k jeho bankovému účtu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama