Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého člena KGB majora Smolina čeká těžká zkouška. Jeho desetiletou dcerku a stovky dalších dětí má v rukou skupina teroristů. Těm však nejde jen o rukojmí, ale především o totální zničení italské metropole. Smolin musí uprchnout z vězení, dostat děti do bezpečí a spolu se speciálně vycvičenými jednotkami ochránit Řím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

waska 

všechny recenze uživatele

Na rusáky to nebylo vůbec špatný, sice vymydlený béčko, ale mělo to spád i docela slušnou akci. Filmu zbytečně uškodila veliká překombinovanost a některé nepochopitelné nelogičnosti. Hlavní hrdina ( kdo to vlastně byl?) nedostal moc prostoru a to taky moc filmu neprospělo, neboť divák se nemá jeho postavy jak chytit. Na druhou stranu je se na co dívat :) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Juhůůů, hezky zkopírované západní vzory i se všemi jejich klišé, nelogičnostmi a siláckými větami ("můj táta vás zabije", něco takovýho jsem slyšel v Komandu). Celý ten plán teroristů byl totálně nesmyslnej, dyť to letadlo by nikdo nemohl nechat doletět (ani by neměl důvod). Jestli chcete vědět, jak deaktivovat bombu přiložením telefonu, jděte do toho :)). Aspoň je to docela svižné a celkem dobře natočené. Prostě něco co maj Rusové místo popkornu. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

....čekání na něco úplně jiného se opět potvrdilo!!!....překombinovanost děje je obrovská, nenajdeme tady jedinou delší scénu, která by nás vtáhla do děje, a nechala nás aspoň trochu sympatizovat s halvním hrdinou!!!!...dost mi bylo jedno jak fim skončí, možná,že jsem chtěl vidět i ten výbuch nakonec!!!!....prostě spousta střihů, poměrně i dost špatně načasovaných, zejména při akci-i při střílecí i mlátící!!!!...takový plus menší bych viděl v aktuálnosti tématu ( boj proti terorismu je prostě dlouhodobá záležitost )!!!...co se týče děje, nedočkáme se žádných logických děr, spíš typických klišé a rozzuzleních!!!...techniské spracování na úrovni, i závěrečná triková sekvence nepůsobí lacině ( nebo je spíš velmi dobře natočená-rejža přesně věděl na co má a na co nemá, a kde má střihnout )...celkově jsem byl lehce sklamán, ale film určitě doporučuju jako akční ,,nářez,,z Ruska!!! ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Ruský akční film jsem neviděla ani nepamatuju, a i přes určitou překombinovanost (chvíli mi trvalo, než jsem se rozkoukala, kdo je vlastně ten dobrý a kdo zlý) se mi jeho zpracování velmi líbilo. Hlavní hrdina byl, Kinslayere, náhodou sympatický (jak to má ve správném akčňáku být) a i díky němu jsem se na ten film dodívala až do konce. Navíc byl tento příběh natočen podle skutečné postavy majora Galkina, který nebyl člen KGB, ale Spetsnazu, což jsou vojenské jednotky pro speciální úkoly (ruská obdoba Navy Seals). ()

Kinslayer 

všechny recenze uživatele

Hm ruský film, pokoukavající po zápádní vzorech - stylově natočeno, poměrně i ucházející způsebem, obsahově však hrozné. Děj komplikovaný a nudný, hlavní hrdina - nesympatický rusák, takový typický Ivan - ale hlavně kde mi vřela krev bylo to ideologické pozadí celého filmu. Prosím Vás, taková pohádka - státy spolupracují a hezky všichni bojují proti nějakým zlým lidem (samozřejmě odkudjinud, než z Čečenska), kteří mají vymyšlený úplně "geniální" nekomplikovaný plán pomsty světu - no nevím i v rámci žánru přehnané. Stejně jako generál - jeho postava byla uplně k smíchu - většího lidumila by člověk pohledal, což opravdu moc nesedí k ruské povaze. 30% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Když je Smolin (Aleksey Makarov) v cirkusu, má sebou pistoli s tlumičem. Během střelby však zbraň vydává běžný zvuk bez tlumiče. (Furi)
  • Jako „kamenný“ cirkus v Moskvě použili tvůrci budovu olympijského stadionu v Lužnikách. (chamonix)
  • Obrněný vůz, ve kterém jedou teroristé na letiště, je BTR-70. (Furi)

Reklama

Reklama