Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když kapitánu Calebovi zabijí Apači manželku, rozhodne se opustit armádu a to vskutku neobvyklým způsobem. Postřelí svého nadřízeného a v klidu si odkráčí. V následujících dvou letech likviduje Apače a to velice efektivně. V tu chvíli přichází generál americké armády s nabídkou, která se neodmítá. Se skupinou vojáků má překročit hranice do Mexika a zničit pevnost Apačů a pokud se vrátí, nebude již považován za dezertéra a všechna obvinění proti němu budou stažena. (JohnSmith)

(více)

Recenze (4)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Dobrý western se vším, Crenna v netradiční roli. Tyto snímky s dnes slavnými a tehdy sotva objevenými mám velice rád, je to má srdeční záležitost, musím přiznat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny western s Richardom Krennom. Teda Krenna mne osobna utkvel v pamati ako Trautman z Ramba, a viem, ze mal viac filmovych roli. Hrat velmi nevedel, ale Burt kennedymu /Drum 1976, Valecny Vuz 1967/ sa podarilo z Krennu vytrieskat maximum. Kulisy su slusne, dialogy na urovni, normalne. Plus krasne exteriery. Jeden z tych lepsich filmov Burta Kennedyho ako rezisera . 76 % ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý western.Vubec jsem se nenudil,film má spád a je to trochu westernová obdoba black ops.Zajímavá kombinace,která ku podivu sedí. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Prakticky neznámý Americko - Jugoslávský western ve stylu Soldier Blue, kapitán kavalérie při běžné vyjížďce z pevnosti zavítá se svým oddílem na Misii, kde bydlí jeho žena, najde však Misii vypálenou a všechny obyvatele povražděny Apači, jen jeho žena stažena z kůže ještě žije, aby netrpěla zastřelí jí, při návratu do pevnosti chce po svém nadřízeném (R.Crenna) jednotku na dopadení Apačů, ten však odmítne a Caleb jej postřelí, dezertuje a sám pak dva roky loví Apače za pomocí svého psa. Nakonec je povolán zpět do pevnosti generálem a s vybraným tuctem vojáků se vydává do Mexika, aby Apače zlikvidoval, po několika dílčích bitvách se vrátí zpět a pak i s majorem, který se k jednotce přidá, se přesune do hor, kde je velký apačský tábor, a nakonec zde dojde k obrovské bitvě.. ()

Reklama

Reklama