Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Škoda nějakých dementních ftípků, protože ze spousty jsem nemohl pár hodin po filmu mluvit. Útěk před vlakem v lese je geniální a ty spousty detailů, jenom takové pronesení a je z toho povedená hláška. Asi můj nejoblíbenější Leslie Nielsen po střelách a Připoutejte se, prosím. A když Nielsen komentuje vnucení párečku psovi do zadnice, je odzbrojující. Rozhodně se na tohle kouknu raději než na prcičky (na ty vůbec), či nějaké Kluby sráčů atd... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Bláznivé střely jsou pro mě svatá trilogie a tento film jsem si přál dlouho vidět, ačkoliv jsem se bál, že to dopadne příšerně a trapně jako Agent WC 40 a další poslední Nielsenovy počiny. No ale Pat Proft je ze Z-A-Z školy, takže to mě trochu uklidnilo. A právem! Je pravda, že s Bláznivými střelami bych to nesrovnával, tohle má někdy stejný a někdy zase úplně jiný humor. Zde se vyskutují i trapné fóry, které v BS skoro nejsou, ale zase jich zde není mnoho, takže tvář filmu nekazí. Pro mě je to poslední dobrá parodie, která byla natočena od dob Bláznivé střely 3 (Scary Movie není dobrá parodie!)! Richard Crenna byl perfektní, on si prostě rád ze sebe střílí, což už nám ukázal v Žhavých výstřelech II. Parodované kousky a narážky byly skoro až geniálně provedeny a většina mi byla dost známa, takže jsem se skutečně královsky pobavil. Milé překvapení byla tato parodie. Je pravda, že mezi pěti hvězdičkami tady a pěti hvězdičkami u Bláznivých Střel je sice poněkud větší rozdíl, ale oba filmy je mají zaslouženě. No ale ačkoliv tu pořád srovnávám Střely a Utopence - ty filmy jsou vlastně úplně rozdílné. Střely jsou inteligentní parodie, tohle je taková trochu buranská parodie. Ale skvěle pobaví a to je hlavní. A jelikož je to z nových parodií poslední povedený kousek, tak si těch 5 hvězd prostě zaslouží. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Když dostal Tommy Lee Jones oscara za roli v Uprchlíkovi, tak kde ho má sakra Richard Crenna za roli v Utopenci na útěku? Na parodie moc nejsem, ale tohle je jedna z mála, které snesu, a to klidně pořád dokola. Líbila se mi, a to hodně, hlavně díky Lesliemu a Richardovi. Pár nezapomenutelných scén a vtípné herecké výkony dokážou udělat divy. Určitě jedna z nejlepších parodií, z které by si ty dnešní sračky měly vzít příklad. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná parodie, která se ale zdaleka nevyrovná Žhavým výstřelům či Bláznivé střele. Některé scény jsou velmi povedené jiné se příliš nepovedly. Leslie Nielsen se doslova pro tenhle žánr narodil. Moc se mi líbil Richard Crenna v roli detektiva :). Klasická oddychovka na dlouhá odpoledne....... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Uprchlík" patří k mým oblíbeným filmům a tak jsem byla zvědavá, jak mě osloví parodie. A hovno, hovno, zlatá rybko: narážky na jednotlivé scény jsem sice bez problémů poznávala, ale nerozesmály mě zdaleka tolik, jak jsem doufala. Pár uchechtnutí ze mě našlo cestu ven, ovšem mnohem méně často, než by bylo žádoucí. Možná jsou na mě dvě nielsenovky v jednom týdnu prostě moc. 49% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)

Reklama

Reklama