Reklama

Reklama

Genius - Pocta Ray Charlesovi

(TV film)
  • USA Genius: A Night for Ray Charles
všechny plakáty

Obsahy(1)

Legendární i současní hudebníci, které ovlivnila hudba Raye Charlese, vystoupí na tomto výjimečném koncertu, aby uctili skutečného génia soulu. Uvádějí Quincy Jones, Jamie Foxx, Morgan Freeman a Regina King. Speciální vydání obsahuje rozšířený dokument, který přibližuje Rayův nelehký vzestup mezi hvězdy a přínos několika generacím hudebníků. Společně s jeho dlouholetými přáteli a kolegy Quincy Jonesem, B. B. Kingem a Davidem "Fathead" Newmanem můžeme i my zavzpomínat na život opravdového génia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Už je to dlouho, co jsem to viděl, ale dodnes mi zůstal v paměti Bruce Willis hrající na foukací harmoniku, to je zážitek ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Jasně, není to Ray osobně. A mě jako "rayofilovi" můžete věřit, ale i tak se to dost povedlo. Někteý songy se mi možná líbily víc než v originále. Ale když už nic tak aspoň atmosféra se tomu nedá ( nesmí ) upřít. 94,5% 31.1. 2007 Znovu jsem se podíval a brečel dojetím, na tomhle liváči je prostě vidět, že lidi co tam zpívaj zpívaj od srdce a měli Raye upřímně rádi.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ray Charles je naprostá legenda, o tom není sporu. Ovšem tenhle dokument toho nedokázal úplně využít, což je určitě veliká škoda. ()

Reklama

Reklama