Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie s obrovským potenciálem, dvě komediální superstar, režisérská ikona... A výsledek? Klasický, zkažený americký remake francouzské komedie. Duo Williams + Crystal naprosto nevyužité, jejich improvizační schopnosti odstrčeny do pozadí a nevýrazný mladý klučina jako "bonus". Tohle se Hollywoodu moc nepovedlo, což se díky bohu projevilo také v tržbách. Dvě hvězdičky za ústřední dvojici. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která je remakem francouzského filmu, toho chce říct strašně moc, chce vytáhnout diváky na různá místa, ale to, co se děje, prostě není tak zajímavé, jak by si člověk přál. Billy Crystal a Robin Williams jsou asi dobrý tým, ale tady jejich humor prostě nefungoval. Jejich postavy pro mě nebyly zábavné, i když byly stejně tím nejzábavnějším v celém filmu. To je samo o sobě dost smutné. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér, rodák z Komárna, Američan žido-slovenského pôvodu, Ivan Reitman natočil v roku 1997 v produkcii Joela Silvera, snímok "Deň otcov" (Father's Day), čo je remake francúzskej komédie "Otec a otec" (Les compères). Do hlavných úloh obsadil hercov Robina Williamsa a Billyho Crystala. No oproti pôvodnej divácky obľúbenej verzii z roku 1983, v ktorej si zahrali Pierre Richard a Gérard Depardieu, bol Reitamanov snímok absolútny prepadák. Pre mňa to však nebolo žiadne prekvapenie. Zvykol som si na to, že americké prerábky francúzskych komédií v prevažnej väčšine stoja za hovno. Presne tak to bolo aj v tomto prípade. ** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake francouzské komedie"Otec a otec" nedopadl vůbec špatně, a vlastně mohl dopadnout podstatně hůř. Má ale pochopitelně své nedostatky. Tak předně Robin Williams nemá potrhlost Pierra Richarda, ale snaží se o to velmi a Billy Crystal je sice skvělý, ale na Depardieua prostě nemá. Tahle komedie je ale rozhodně ještě bláznivější, než její originál a možná i o něco nápaditější, protože některé scény v původním filmu vůbec nebyly, ale je to jen remake, a tak už to tolik nepřekvapí. Velkým bonusem je zde Mel Gibson v miniroli pankáče. Ten stál fakt za to. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Přijatelná komedie s tradičně civilním Biily Crystalem a zcela ujetým Robin Williamsem, kteří se ve stejný okamžik dozví, že jsou možná otcové 17ti letého syna, přičemž ho mají najít, neboť utekl z domu. Náhodou se potkají a vydávají se na společnou cestu. Syna několikrát najdou, ztratí, zažijí při tom trochu srandy, rozrazí pár nešťastných hlav a pak si všichni vzájemně padnou do náručí. Místy snad až moc přeslazená, ale také nenáročná a příjemná zábava. Americký remake výborné francouzké komedie Otec a otec. Hudba: James Newton Howard ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama