Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dánsko-britský film nás zavádí do provinčního dánského městečka, kde žije Hannah s rodinou. Žena v domácnosti s téměř dospělým synem a manželem, který se věnuje jen práci, dávno rezignovala na osobní sny a ambice. Jejím jediným potěšením je zpěv v kostelním sboru. Když se v městečku objeví černošský sbormistr a baptistický kněz Jackson a ujme se nácviku s místním sborem, leccos se změní. Zatímco městečko, pod jehož idylickým vzezřením se skrývá nevyslovený rasismus, si neví s nečekanou situací rady, Hannah se stane sólistkou a charismatický kněz v ní probudí dávno zapomenutou lásku k hudbě a možná i něco víc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

OsOscar 

všechny recenze uživatele

Upřímný film s pár silnými momenty. Dramatické scény mohli trochu zkrátit a na závěr se víc odvázat (ideálně s jinou, ne tak provařenou, písní). ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Maximálně jednoduchý film v podmínkách, které Hollywood nezná, což je právě základní předností. Děj těží s umístění v Dánsku, kde tvůrci dokázali využít neopakovatelnou atmosféru. Lotte Andersen se svým projevem "já nakonec prozřu" a příjemná hudba (překvapivě i Rick Astley). Není to divácky vděčný film, ale z hlediska obsahu působí upřímně, chce to víc takových. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama