Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová verze nestárnoucí vánoční pohádky.
Andělé a cukrátka. Lízátka a myši. Kouzelný princ, zasněná mladá dívka, tajemný starý muž a vánoční stromek, který roste až do nebe. Vstupte do světa Louskáčka Georga Ballanchinea a nechte se podmanit novou filmovou verzí nestárnoucí vánoční pohádky. (HBO Europe)

Recenze (5)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Popravde som vôbec neočakával, že sa počas celého filmu bude iba tancovať. Ak by tam počas toho nerozprával rozprávač, sledovali by sme hodinu a pol tancovať amatérsky tanec partie detí do 10 rokov. Proste lahôdka pre pedofilov. Snímku som si pozrel, pretože v nej vystupuje ešte mladý - drogami nezničený "Kevin McCallister" Macaulay Culkin, ktorý sa tu objavil rok po natočení prvého a druhého Home Alone a rok pred natočením Ri¢hie Ri¢h, kde bol ešte za mladú superhviezdu. Inak snímka nestojí za nič - nie sú pekné ani tance, ani hudba ani "dej". ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Je to spíš balet, než muzikál, jinak ale nic moc - Příběh osamělé dívky Marie se odehrává na Štědrý večer. V jejím snu ožívají všechny hračky, probouzí se k nočnímu životu i svět myší. Ty bojují proti oživlým cínovým vojáčkům v čele s Louskáčkem, který se promění v krásného prince a dívku pozve do svého království. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama