Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diamond, rapový hudobník, sa snaží dostať zo zlého prostredia Brooklynu. Jeho dlhoročný kamoš Gage, ktorý mu robí manažéra, sa snaží zariadiť mu demo-nahrávku. Aby mali peniaze, obchodujú s drogami pre "Mr.B". Uprostred týždňa náhle zomrie Diamondovi matka. Jeho otec sa po 12 rokoch zrazu objaví doma a jeho priateľka Kia mu oznámi, že je tehotná. Gage ukradne 100 tisíc dolárov, takže Diamond môže nahrať album, pritom nevie, že sú to všetko peniaze od "Mr.B", ten chce naspäť svoje peniaze.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Baerdeller odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád hiphop a gangsta kultura je mi cizí, takže jsem ukázkově mimo cílovou skupinu... Nicméně si dovolím podotknout, že i na IMDB má tohle dílko 4 body, takže určitě nejde o nějaký neprávem přehlížený klenot. I když si odmyslím trapné dialogy, mizerný příběh a špatné akční sekvence pod úrovní průměrného Seagalova filmu, tak nemůžu hodnotit pozitivně, protože hlavní hrdina Ja Rule hraje ukrutně nesympatické hovado a na mnoha místech ochotnicky přehrává. Celý film jsem držel palce, ať mu už konečně někdo zatne tipec. Pras je kapku lepší, ale jen o chloupek a občas působí trochu prkenně (což u neherce není nic divného). Statham zase hraje průměrného, nezajímavého záporáka. Film nenabízí vůbec nic zajímavého. Ano, někdo vychvaluje alespoň rap. Jeho kouzlu ale osobně nerozumím a nijak na mě nepůsobí. Pro mě to bylo 80 minut čirého utrpení. Jde v pořadí o 40. film s Jasonem Stathamem, který jsem viděl. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi do toho dlouho pouštět a dneska jsem si to konečně pustili a nebyla to zase taková hrůza.Určitě jsem to čekal horší.Koukal jsem na to v sk dubingu. tím nechci říct, že mám něco proti slovákům, ale radši preferuji českej ;). Jason zahrál (Mr.B) slušně roli bastarda, který když něco chce, udělá proto vše.Pras měl dobrou hudbu škoda,že tam z jeho tvorby nebylo více. Ja-Rule raper/gangster svojí roli docela utáhl jen se pořád blbě ksichtil :D ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Raperská srágora, kterou nemělo smysl ani chápat. Prostě ya-motherfucka-nigga. Pras mě kdysi daleko více zaujal svým Ghetto Supastar. Superstar z geta 20% max a ani nevím vlastně za co. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama