Reklama

Reklama

Super lux

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Super Lux je jeden z nejveselejších filmů od Dumb and Dumber (Blbý a blbější, 1994). Fred Barlow, zoufale vypadající muž ve špatně padnoucím obleku, klepe ten den už na páté dveře a snaží se předvést svůj super výkonný sací systém. Dveře mu však opět zabouchnou před nosem! Barlowův rival z města, Winslow Schnaebelt, způsobí naopak poprask ve svém červeném obleku a udělá cokoli, aby mu přebral zákazníky. Fred chřadne, ale jen do chvíle než zjistí, že Super Lux lze použít také úplně jiným způsobem - k osobnímu potěšení! Vyzbrojen touto tajnou zbraní vezme Barlow město útokem, protože téměř každá hospodyňka baží po Super Luxu, díky kterému se dostane do "jinak nedostupných míst". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

"Super Lux je jeden z nejveselejších filmů od Dumb and Dumber (Blbý a blbější, 1994)", hlásá drze obálka DVD a platí to asi maximálně pro ty, co byli od roku 1994 v kómatu. ()

GordonCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně přízemní snímek se stylem humoru, který spíš bolí než baví. Poté, co jsem s velkou námahou a notnou dávkou sebezapření dospěl až k závěrečným titulkům, jsem si z obalu DVD ještě jednou přečetl úvodní větu charakteristiky filmu a nevěřil jsem svým očím. Popravdě řečeno se mé pocity v tomto šokujícím momentu shodovali s komentářem FateKEEPERa. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama