Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

dj_kure odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejhorších filmových zažitků. Nikomu na světě nepřeju takové utrpení. 90 minut NEhumoru, NEoriginality a totální blbosti se dá přetrpět jen těžko. Nikdy asi nepochopím jak jsem ten film mohl dokoukat. Asi jen pro to abych tomu s čistým svedomím mohl dát ODPAD! Shrnuto a podtrženo, jde o bezduchou americkou hovadinu s nulovým potenciálem už od začatku filmu. I když během filmu chcete sebevíc, zábavnější už to nebude takže doporučuji vypnout raději hned! 0% ()

desa odpad!

všechny recenze uživatele

jiz jsem to zde do nejakeho hodnoceni psal. nechapu tenhle druh americkeho humoru - poblita prsa, chachacha, uklouznuti na menstruacni krvi - super for, za celej film jsem se ani jednou nezasmal a to si myslim, ze mam dobrej smysl pro humor. pokud by slo davat minus procenta, nemel bych s tim problem. nechapu tento druh filmu, ale americanum se to stava casto. jako herec bych se za ucast v tomto filmu stydel vic nez za ucast v serialu o Zemanovi. ()

Reklama

Prolog odpad!

všechny recenze uživatele

Když už má film tolik Zlatých malin a navíc ještě tolik nominací tak je pro mě až neuvěřitelně zajímavý. Jedna ese totiž o věc, kterou prostě musím vidět :). A od první minuty jsem chápal proč všechny ty "ocenění". Herecké výkony na bodu mrazu a ještě níž... Jenny McCarthy by si za tuhle roli zasloužila výlet na Guantanamo a to na pár let. Scénárista a režisér...nemám slov...nechci používat nadávky a ani nebudu! Jen musím nakonec říct, že tenhle film překonal veškerá má očekávání. Něco tak stupidního jsem opravdu nečekal ani já...a, že já jako milovník béčkových filmů jsem na leccos zvyklý. No je to prostě masakr...sežente si to a bavte se nad tou pitomostí. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No.. některé scény byly opravdu trapné.. Jiné byly zase tak trapné, až úplně praštěné, že jsem se prostě musela smát. Přiznávám, že předlouhá scéna s vložkami byla opravdu nechutná, ale na druhou stranu párkrát jsem se docela zasmála a navíc tenhle film si budu pamatovat snad navždy, a proto jej nemůžu ohodnotit úplně nejhůře.. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

... a scénář si k tomu napsala hlavní protagonistka sama. Docela by mně zajímal názor ženy... ---------------------- Sledovat tenhle film bylo utrpením, přesto se nedokážu zbavit dojmu, že přece jen obsahuje nějakou hlubší myšlenku. Co když zvolená forma pouze podtrhuje poselství o odvrácené straně Hollywoodu, hvězdného systému a vůbec života v dnešní společnosti? Je velice snadné mávnout nad anti-hrdinkou ploutví s tím, že je to hysterka a její zážitky jsou parealistické, na straně druhé to může být i volání o pomoc, kterému nikdo nechce, nemůže a neumí rozumět... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Ve filmu se objevila slavná kanadská punková skupina Sum 41. (Stanley619)

Reklama

Reklama