Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, žádný výrazný klaďas a dech beroucí záporák si taky odskočil, tupý scénář plný nesmyslných dialogů a scén. Pokračování komentáře je jisto jistě SPOILER!! Psán pro uklidnění mých nervů! Za prvé.. Používejte stejné tužidlo na vlasy jako Sheri Moon Zombie, protože její vlasy zůstali v původním stavu za jakýkoli situace!!.. za druhé.. Milí rodičové, učte své děti, že jestli někdy budou utíkat pro pomoc s kůži svého partnera přes obličej, ať dávají pozor na cestu!! Mohlo by je srazit auto.. za třetí.. Nikdy se nezmiňujte nějak hanlivě o Elvisovi před policistou, kterému zabili bratra, mohl by se rozčílit a to přece nechceme.. za čtvrté.. Když chcete někoho upálit, polijte i je!! Né jen koberec okolo.. za páté.. Za jakékoliv situace, i když se soustředíte na škrcení jiné osoby, dávejte pozor, jestli nejde někdo kolem. Mohlo by se to hodit.. a za šesté.. Nejlepší lék na stigmata, je řízení auta.. Nevěříte? Věřte! :-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

William Forsythe jako drsňácký lokální šerif je zde zdatnou protiváhou hrubiánství partičky sadistů, která konečně (díky bohu) taky dostane pěkně přes hubu. S prvním dílem tak tento sequel tvoří slušnou kombo-variaci na Texaský masakr, která do vděčného soudku redneck-řezničiny vnáší černý humor a lehce perverzní zábavnost. Menší role kultovních tváří žánru potvrzují Zombieho srdcařství. ()

Reklama

MoRTy 

všechny recenze uživatele

3,5* Jednička mě asi bavila víc - bylo to víc ujetý a tajemnější, i když tady se taky děly dobrý praseče! Jako je to kult, ale je vidět (i z prvního dílu), že Rob Zombie je fakt hodně velkej fanda Takovejch Normálních Zabijáků (stejně jako já) - a někdy bohužel až moc okatě používá stejný filmařšký postupy jako Stone. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka Fireflyů.. Zombie od Domu čtyřciferného počtu nebožtíků o několik tříd filmařsky vyrostl a jeho svižné dílo mi atmosférou připomínalo From Dusk Till Dawn, jen ještě o dost brutálnější, vulgárnější (a to počítám i promotéra všemožných druhů vagín před Titty Twisterem v podání Cheech Marina) a samozřejmě bez upírů. Zaujal William Forsythe jakožto pomstychtivý šerif Wydell, který, aby mohl bojovat s monstry, stal se jedním z nich (mimochodem brilantně namluvený českým králem dabérů podobných týpků Liborem Hruškou) a jelikož mám asi jako každý v sobě špetku De Sadeho, moc mě mrzí, že nebyl se svou vendetou na konci důslednější.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa aj tesár utne, tak aj Rob Zombie raz nakrútil dobrý film. Devil's Rejects zaujme najmä svojou surovou atmosférou horúcich sedemdesiatych rokov dokreslenou autentickým soundtrackom a nádhernou zrnitou analógovou kamerou. Príbeh o unikajúcich maniakoch je akoby dôstojným pokračovaním Texaského masakru (jeho voľným remakom bol Dom tisícky mŕtvol), ktorého sa žiaľ kultový hixploitation nikdy nedočkal. Od dokonalosti to má síce ďaleko (na môj vkus Zombie príliš sympatizuje s ústrednými psychopatmi a na záver si zaslúžili väčšiu pomstu), ale ide dozaista o najlepší kúsok krátkej neo-exploitation vlny zo začiatku milénia, ktorá je už chvalabohu za nami. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • David Hess se ucházel o roli jednoho ze zabijáků, které ztvárnili Danny Trejo a Dallas Page. (slatkac)
  • Točilo se na 16mm film, super16 formát. Režisér tím chtěl docílit syrový a naturalistický vzhled 70. let. (warner)
  • Bratr Sheri Moon Zombie si ve filmu zahrál cameo policejního strážníka v úvodní scéně. Původně byl na place jen jako návštěva, ale Rob Zombie ho postavil do záběru protože věděl, že umí dobře zacházet se zbraní. (c.tucker)

Reklama

Reklama