Reklama

Reklama

Jenom jeden pes má právo vést smečku. A jenom jeden muž může kočírovat drogový gang. Občas ale i ti nejsilnější alfa samci dělají chybná rozhodnutí...  Narodit se příliš bohatý přináší všude na světě stejnou volbu. Buď majetek využijete ke vzdělání a zlepšení sebe sama, nebo vás peníze zkazí a vy jich začnete zneužívat. Devatenáctiletý Johnny Truelove, mladý dealer rekrutující se z vrstvy zlatých losangeleských dětí, si zvolil druhou cestu a dovedl ji až do krajnosti. Vždycky si přál, aby ho jeho okolí vnímalo jako nesmlouvavého drsňáka, a aby si vydobyl respekt, byl ochoten udělat cokoli. Proto se také jednoho dne rozhodl unést patnáctiletého bratra muže, který mu dluží peníze. Takové činy ale americké úřady nepromíjejí ani prominentům a vynášejí za ně dlouholeté tresty. Johnny a jeho gang zpovykaných, rádoby dospělých mladíčků nyní musí vymyslet, co s uneseným, sympatickým Zackem, který starší kluky obdivuje, dělat dál. Co si ale počít, když už neexistují správná rozhodnutí, ale jen špatná a ještě horší? V kriminálním dramatu režiséra Nicka Cassavetese, jež bylo natočeno na motivy reálného zločinu, se představí především talentovaný Emile Hirsch a v netradiční herecké úloze hudební superidol Justin Timberlake, ve vedlejších rolích se ale můžete těšit také na Bruce Willise a Sharon Stoneovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (321)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér slzopudné romance "Zápisník jedné lásky" se vydal do jiných o dost drsnějších vod a servíruje nám dost syrovou podívanou inspirovanou sutečným příběhem. Film je víceméně o životě jedné mladé party, kteří rádi sex, drogy a násilí. Daří se jim do té doby než jeden z nich nechá unést bratra muže, který mu dluží peníze. Nedá se říct, že by rukojmí nějak týrali a popravdě se mu jejich styl života začne dost líbit. I tak se však rozhodnou, že se ho musí zbavit. Rozhodně se nejedná o napínavý thriller ale spíše o sondu do myšlení mladých lidí. Film má slušné tempo a po celé dvě hodiny dokáže dobře zabavit. Výběr herců je celkem pestrý ale žádný z nich nepředvádí nic světoborného a občas to spíše vypadá jako soutěž, kdo dokáže do jedné věty nacpat největší počet slova "fuck". Rozhodně potěší výkon Justina Timberlakea, který je ze všech postav nejvíce uvěřitelný. Za zmínku rozhodně stojí i drsný výkon Bena Fostera, který narozdíl od Emile Hirsche nepřehrává. Celkově vzato slušná podívaná, která se však tváří drsněji než nakonec vypadá. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na filmy o fetacich a drogovych dealerech zasadne nekoukam, protoze mi vzdycky hnou zluci, a protoze je tenhle navic podle skutecne udalosti, jsem o to vic znechucena, ze se neco takoveho vazne deje. Udelala jsem vyjimku jen kvuli Antonu Yelchinovi, ale protoze pro nej mam takovou slabost, hnulo mi to nejen zluci, ale i slznymi kanalky. Nelituju, protoze jsem se zase mohla nabazit jeho hereckeho umu, ale jsem si jista, ze uz tenhle film nikdy neuvidim znovu. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Mě ten film sedl, Justin se mi tímto blíže přiblížil k herectví než zpívání. Jeho role byla sympatická a zvládnutá na jedničku. Willis mě potěšil, jen jsem čekal, že ho tam bude o trošičku více. To vše zahalené inspirované skutečnou událostí. Jediné co se mi tam opravdu nelíbilo, bylo počítání svědků, a tím i jasný konec ( ačkoliv jsem nevěděl o co go ), tudíž kdyby to neodpočítávali, jsem stále mohl doufat, že to neudělají.... ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce výkony mladých,v tej dobe ešte pomerne neznámych hercov,ktorým sekundujú veľké hollywoodske hviezdy.Ben Foster je vo svojej vyšinutej psychopóze absolútne vymakaný a to,čo predviedol v tomto filme, je niečo neuverteľné.Prekvapil ma aj Justin Timberlake,z ktorého sa rysuje celkom slušný herec,aj keď ho osobne nemám veľmi rada.Napriek tomu,že som vedela,ako sa to celé skončí ma dej filmu udržiaval v napätí až do poslednej minúty.Rozhodne si ho ešte mienim pozrieť. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mimo mísu... - - - P.S. "Americké nezávislé léto" pod taktovkou debilů z Čurácké tenzevize: Po úvodních titulcích ořez obrazu a pražskočudlí kuchyňský dabing! %-[.. . . . Fak užívejte blaze děcka... - - - P.P.S. Tak se až zase člověk ptá - KOMU TO SLOUŽÍ? Vypráská tam >veřejnoprávě< už konečně někdo tu nepotistickou ignorantskou sebranku? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • V jedné scéně si postavy hrají s konzolí X-Box, která přišla na trh v roce 2001. Děj snímku se však odehrává v roce 1999. (imro)
  • Popová hvězda Justin Timberlake získal za snímek nominaci na MTV Movie Awards v kategorii Breakthrough Performance, tedy něco jako nejexplozivnější debut. (imro)

Související novinky

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Guy Ritchie zkusí muzikál

Guy Ritchie zkusí muzikál

06.07.2009

Tahle zpráva se proplétá internetem už asi měsíc a kvůli podivné kombinaci tvůrce a žánru to vypadalo na kachnu, ale opak je pravdou. Ritchie natočí novou verzi Mankiewiczova Guys and Dolls (u nás… (více)

Sláva, drogy a sebevražda

Sláva, drogy a sebevražda

15.01.2007

Jako již tradičně vám přinášíme ty nejzajímavější aktuality, které se o právě skončeném víkendu ve světě filmových pásů a movitých celebrit vyrojily. Zavzpomínáme na nejznámějšího novodobého… (více)

Reklama

Reklama