Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si k vyjížďce "půjčíte" auto s mrtvolou v kufru, nesmíte se divit, že se věci poněkud zvrtnou. To pozná i znuděný motelový zaměstnanec Tobey Maguire a jeho kamarád... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

ripo 

všechny recenze uživatele

Veľa vecí nakusnutých a nedopovedaných. Vyzerá to, ako keby v polovici scenára došli producentom peniaze. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Levný,nepříliš záživný snímek,na kterém se vám (možná) budou líbit pouze dvě věci.Začínající Tobey Maguire s Del Torem,kteří se při svých začátcích pustili do takové sračky a pěkné auto vražedkyně. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

A mně se to jakýmsi zvláštním způsobem líbilo. Hlavně sympatické postavy a (ne)obvyklá zápletka, která se pro mě neustále vyvíjela jinak, než jsem očekával nebo chtěl. ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

O tomto filmu jsem nikdy neslyšel a teď už vím proč. Sice v něm hrají Maguire a Del Toro, ale to je asi tak jediný důvod, čím je Projížďka zajímavá (kromě velmi sexy herečky, co hraje přítelkyni Maguira). Postavy se tu nechovají moc logicky a jednu důležitou informaci, proč jedna z hlavních představitelek spáchala vraždu, o kterou ve filmu jde, se nedozvíme vůbec (snad to nebyl spoiler). Možná na to jenom scénáristi zapomněli, jestli tedy Projížďka vůbec nějaký scénář měla. Občas jsem měl pocit, že film je schválně tak nesmyslný a že se jedná o jakousi parodii. Nahrával by tomu například nesmyslný rozhovor mezi z neznámých důvodů zhuleně působícím policistou (Toro) a vyslýchaným, v němž Del Toro pořád dokola opakuje Maguirovy odpověďi na jeho otázky a asi to mělo být vtipné. ()

Reklama

Reklama