Reklama

Reklama

Jjikhimyeon jukneunda

všechny plakáty

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabučký slasher a dosť biedne (takmer nekrvavé) vraždy. Väčšinu filmu som sa nudil, jedine celkom zaujímavé rozuzlenie vyzdvihuje film o úroveň vyššie. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pane na nebi! Korejci zafušovali do horrorového subžánru jménem teenagerovská vyvražďovačka a výsledek si za rámeček rozhodně nedají.. Tvůrci filmu asi příliš sledovali americké I Know What You Did Last Summer a japonský Shiryo no wana. Především z "rybářského" snímku Zzikhimyeon jukneunda nepokrytě čerpá. Vrah je navlečen do pláštěnkového úboru, jeho motivace k zabíjení "nevinných" studentíků je obdobná ad. Americký film byl aspoň na solidní řemeslné úrovni, což v případě korejského "horroru" neplatí. O hereckých výkonech v něm darmo mluvit. Ve filmu je až v nezdravé míře zastoupen typický neduh teenagerovských vyvražďovaček: nelogičnosti v ději a chování postav. Šli byste místo útěku se smetákem v ruce k záchodové kabince, kterou evidentně obývá ozbrojený vrah? Místo, aby zabijákem štvané postavy utíkaly pryč, seč jim síly stačí, popoběhnou za nejbližší roh, tam se zastaví, hlasitě oddychují a vykouknou, jako by si myslely, že vrah je chromý, slepý a hluchý. Takových situací je ve filmu dost. Proč tedy dávám snímku, jenž ode mě schytal jen kritiku, milosrdné 2 hvězdičky? Páč jsem viděl v daném subžánru větší hovadiny a cca. po půlhodině přestal brát film vážně a s pobavením čekal na okamžik, kdy se autorům podaří opět vyrobit nějakou blbinku :-) 3/10 ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bezvadná variace na téma slasher. Chodíval jsem na ně vždycky do kina pro jejich strojené napětí, a samozřejmostí byl i chatrný děj a krásné herečky. A to všechno Record má. Je to krásně, podle slasherovského vzoru narýsovaný film, který ovšem neamerickým pojetím pouze získal. Je jedno, že jako vzor autoři použili příběh Tajemství loňského léta, protože Record je jen lepší. Opravdová podívaná pro někoho, komu se opravdu líbí teenagerovské horory a jen všude nehledá jakési lekačky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obyčejný slasher tentokrát z Koree, takovýhlech slasherů moc v Korei není a tak jsem se těšil na něco nového. Ale čekalo mě obrovské zklamání po tom co jsem zjistil že tu není nic extra. Vraždy jsou slabé a poměrně nekrvavé, vrah je pomalu jak bez motivu a postavy jsou strašně nesympatické takže mi bylo putna kdo z nich zařve. Navíc film je dost zdlouhavej a při tom tam je plno scén které zbytečně nudí. Škoda. ()

Reklama

Reklama