Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean Hamiltonová je matka ve středních letech a její největší radostí jsou dcery Holly a Zoe. Největší starostí zase chlapi. Každý nepodařený vztah řeší útěkem bez ohledu na své dcery a ani ji nenapadne, že by na tom bylo něco špatného. Holly už unavuje stěhovat se pokaždé, když matce nevyjde další vztah. Jediné, co by pomohlo, je tajný ctitel. Ten ale neexistuje, a tak si ho Holly jednoduše vymyslí. Její matka je po dlouhé době znovu šťastná. Muž, který se do ní zamiloval, je konečně tím pravým, ráda by ale znala jeho jméno a tvář. Jediným adeptem na dokonalého muže je spolužaččin šarmantní strýc Ben, a tak si Holly tak nějak "vypůjčí" jeho totožnost... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

nurielka 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsadenie, na čele s Chrisom Nothom, ktoré neurazí. Hilary Duff som síce videla už v lepších filmoch, ak sa to o nej dá povedať(teraz gúľam očami), ale ja si proste nemôžem pomôcť. Zbožňujem presladené romantické zápletky (s Hilary v hlavnej úlohe) s tou finálnou (takmer geniálnou) pointou, ktorá má zachrániť romantické dušičky nás všetkých. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když je to pro ženský na nedělní odpoledne, jde o slušně natočený film, který má dokonce i nějaké větší téma - tedy, že člověk nemá od problémů pořád utíkat, ale postavit se jim čelem a řešit je. Ano, nakonec vše skončí dobře, a je to často proti logice věci, i ta holka by potřebovala párkrát fláknout přes pusu, ale celkově je to téma natočené dobře, poutavě, a v rámci žánru dokonce s nějakým drobným přesahem. ()

Reklama

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Hilary mam celkem ráda. Pořád dokola hraje ty naivní, pubertální princezny co musí donekonečna něco řešit. Občas je to až protivný, ale většinu času se to dá. Děj je dost predvídatelný, ale tak co chcete od těhle žánrů, je to prostě na klidnej večer. Pohoda-lahoda, ale co mě vyštípalo, byla Hil, která vyběhne na svatbu a začne tam nejspíšženichovi, kterýho potkala tak třikrát mávat před čumákem umolousanejma papírama a žalostně skučet na celou kapli, aby si začal s její mamčou, o který ví akorát to, že existuje. Dafak, Hill? A cos to pila? To je moc i na romantickej nereálnej film. A podruhý to bylo při jejím výlevu alá "nenávidím to tu, chci pryč!!" jako... A proč?? Co to..CO? A co máš za problém? Spolužák tě nakreslil do komiksu, aha! Už to chápu, bože, odstěhuj se do Grónska, hlavně co nejdál od něj, blbečka! ()

CarlaBrunn 

všechny recenze uživatele

Sice typicka americka romanticko-rodinna komedia s tradicnou zapletkou (laska a na nu nadvazujuce problemy), ale dokonale ma pobavila. Clovek s romantickou dusou sa tu najde, aj ked dialogy a prostredie je presytene tym "laskyplnym nabojom" (nie v tom zlom zmysle slova). Herecka Hillary Duff mi tu velmi pripominala Miley Cyrus, co tiez nebolo neprijemne, lebo ich herecke vystupovanie v kolektive a vystupovanie s opacnym pohlavim na filmovom platne mi pripomenulo ranne obdobie puberty, na ktore si obcas rada spomeniem. Pohodova oddychovka, s ktorou sa da vyplnit tak bolestne nudny vecer. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Velmi romantický film, ktery musi vetsine divaku vytlacit z oka slzicku. Je proste necim zvlastni. Tento pribeh neni 100x vyprany (i kdyz ani to nekdy nevadi) jako u jinych romantickych filmu. Muzu vrele doporucit. Za film bych dal asi 4,5 hvezdicky, ale musim jeste pridat kvuli me oblibene herecce Hilary Duff. Ta holka ma fakt talent... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)
  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)

Reklama

Reklama