Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

MP17 

všechny recenze uživatele

Bezdětní dospěláci tento seriál asi moc neocení, ale pro rodiče je tento animák opravdu k nezaplacení. Nekomplikované výtvarné zpracování, přehledný děj, charaktery jsou vykresleny všechny jako pozitivní, ale s potřebnou dávkou nadhledu a ironie. Televize by sice neměla děti vychovávat, ale když už taková situace nastane (že rodič nestíhá a děti u té TV prostě "zkejsnou") tak Pepina je právě ten typ animáku, u kterého nehrozí, že by děti vstřebávaly nějaké špatné a negativní vjemy. Všechno je tam prostě správně. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

Reklama

fler 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:) ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mám díky Pepě občas klid, na druhé ta strašná animace a ukvičené hlasy mi rovnají mozkovou kůru. Britská engliš is better... Nečekal jsem, že dceři budu nutit pohádky jako 101 dalmatinů nebo Medvídka Pú, abych ji odtrhl od prasečí rodinky, kde je otec za toho největšího dementa. Děkuji pěkně. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama