Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Umírá majitel cirkusu a jeho syn Oscar (Tony Danza) po něm zdědí pět milionů dolarů a tři orangutany. Je tu ale jedna podmínka - pokud během tří let některý lidoop zemře nebo onemocní, peníze nedostane Oscar, ale zoologická společnost. A nastávají tvrdé časy - je třeba bojovat nejen o zdraví opic, ale také s nervózní přítelkyní (Stacy Nelkin) a chamtivým prezidentem zoologické společnosti. (MI-380)

(více)

Recenze (17)

charles3 

všechny recenze uživatele

Celkem standardní komedie se zvířecími hrdiny. Za pozornost zde ovšem nepochybně stojí (tehdy ještě nepříliš známý) Danny DeVito, který zde (v originále!) pronese pár replik podivným jazykem, velmi podobným češtině. Teprve později jsem se dozvěděl, že tento podivný jazyk se naučil od Miloše Formana při natáčení jeho slavného Přeletu nad kukaččím hnízdem... :-) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ukrutná hovadina s bohužel i nic moc zdařilým brněnským dabingem. Námět snad slibuje zajímavou zápletku, mladík dostane pohádkové bohatství, když se dva roky postará o tři orangutany. Jenomže hlavně ta skupina škodičů, to je jak z kreslenýho animáku pro předškolní děti. A roli Dannyho de Vita jsem taky nepobral, mluví jako kretén, chová se jak dva. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 = 25.11.1987, réžia českého znenia (ČST Brno) = JIŘÍ KUBÍK --- Výborná komédia. Rád by som ju opäť videl, ale jedine v pôvodnom brnenskom dabingu ČST. (29.11.2009) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V roce 1982 nominován na nejneúspěšnější film roku v anketě Razzie Awards. Toto "ocenění" tenkrát získaly 2 snímky: Mommie Dearest a Inchon. (MI-380)

Reklama

Reklama