Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktívna Dianne dostane anonymný list s informáciou, že jej muž ju podvádza - a to počas služobnej cesty do Verony. Okamžite sa vydá na cestu do Talianska, aby celú vec sama prešetrila. A naozaj - Dianne zistí, že jej Heiko má nielen milenku, ale pred svojimi obchodnými partnermi ju vydáva za svoju ženu. Dianne sa zrúti celý svet - a vtedy narazí na sympatického Antona Brücka. Keď ju však Anton zoberie na svoj pracovný obed, začne sa vývoj udalostí akosi zamotávať - na stretnutí sa zrazu objavia aj Heiko s jeho "manželkou"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Sasquatch 

všechny recenze uživatele

Troufám si nesouhlasit, Láska na třetí pohled není vůbec špatný film. Samozřejmě ovšem, pokud vezmu do úvahy, že je německý. Německá kinematografie mi vůbec nic neříká, respektive nemám ji rád. U tohoto filmu jsem přišel na to že je německý až podle titulků a to je co říct, možná i proto, že se to celé odehrává v Itálii. Celou dobu jsem se slušně bavil a dokonce je tam překvapivě i dost vtipných momentů. Prostě jsem měl pocit, že sleduju vtipnou romantickou komedii. Normálně by to bylo za tři, ale na to že to bylo z Německa si zaslouží čtyři. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„Láska na tretí pohľad“ - „Liebe auf den dritten Blick“ - nemecká, televízna, komediálna romanca so súčastnosti. To myslím, hovorí za všetko. Nie? Tak budem teda pokračovat. Je to podradný, nízkorozpočtový film s mizernými hercami, strohou réžiou, lacne pôsobiacou kamerou, nudným scenárom, nepodarenými humornými vložkami a s takmer žiadnou atmosférou. Nepodarok ako väčšina snímkov zo súčastnej nemeckej filmovej produkcie. * ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama