Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřující soudkyně Sophie Beaulieuová je vdaná za dermatologa Pierra, mají syna Sébastiana. Sophie pracuje na případu vražd malých chlapců, všichni jsou surovně mučeni, nakonec zavražděni. Pachatelem je jistý Allard. Sébastian odjíždí na školní výlet, kde se smrtelně zraní. Pitevní nález však vylučuje nešťastnou náhodu. Zoufalá Sophie se snaží vypátrat vraha, stopy vedou k Allardovi. Pravda je však jinde... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt zajímavý film. První čtvrtinu filmu se hlavní hrdinka chová, jako kdyby měla non-stop menzes. Pak, kvůli události, která je zmiňována v obsahu, se začne chovat normálně. A i když se pak stane film koukatelným, tak víc než tři hvězdy nedám. A proč? Protože je to skrz na skrz průměrný film. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu nás seznámí s rodinou soudkyně a lékaře. Mají syna, který zemře po úrazu na školním výletě. Zbytek se potom zabývá jejich duševním rozpoložením, snahou se s tím vypořádat a zjistit pravdu. Nakonec se dopátrají a pravda je otřesná, bohužel nikoliv překvapivá. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama