Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoudílné biografické drama o zpěvačce, jež v šedesátých letech minulého století obrátila naruby svět evropského šoubyznysu. Byla to talentovaná a nádherná žena. A především její krása jí způsobila velké potíže. V hlavní roli se představuje půvabná Italka Sabrina Ferilliová. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zpěvačka s pseudonymem Dalida pocházející z Egypta se napřed doma živila jako herečka a chtěla v tom pokračovat i v Paříži, ale hlad zavelel, aby se chytila pěvecké nabídky a uspěla. Na to, že Dalida neměla ve svém životě o dramatické situace nouze, byl film o ní docela vleklý a nudný, přestože střídala sály, šaty, styly a muže, z nichž tři spáchali sebevraždu! Dalidu jsem znala jen velmi povšechně - ta hudba přece jen není to, po čem bych šla, ale teď například vím, že to byla docela hodná ženská, že její krása nebyla vždy výhrou a že přitahovala chlapy - slabochy, kteří jí vysávali jako pijavice a měli z její slávy mindrák. Christopher Lambert, který hrál jejího posledního, byl tak strašně trapný, že zcela paradoxně zvrátil moje rozhodnutí jít si před koncem uzívaná lehnout. ()

kaladze77 

všechny recenze uživatele

Ako TV film v dvoch častiach je celkom dobrý a Sabrina Ferilli fakt dobre hrá Dalidu...Zato je by som si pozrel aj konkurenčný film, čo sa volá takto isto z roku 2016 a tam Dalidu hrala Sveva Alviti. ()

Reklama

Reklama